Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-26, 08:05   #858
Lilly Greace
Dostojna peema.

Dot.: Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
No właśnie w tym tyg tż ma pytać swojego kolegi ksiedza.
A z cywilnym nie mam pojęcia. Serio,mam mega dylemat. Z jedną przyjaciółką znam się 7 lat i mamy wiecej wspólnych przeżyć,ale jest dośc nieśmiała i niezbyt przebojowa.A druga z kolei nie ma z tym problemu,ale znamy sie dopiero ze studiów i w sumie to nie wiem,czy tamtej nie bedzie przykro gdybym wzeiła ta drugą. Tym bardziej,że ta druga jest przekonana,że wezmę tą z liceum :/
jeśli ta koleżanka miałaby być świadkową tylko na cywilnym, to w sumie jej osobowość nie ma znaczenia, jak to spokojna uroczystość bez wesela także myślę, że możesz wziąć tą nieśmiałą, jeśli czujesz, że to będzie ok

Cytat:

Bylismy z tż na tej bajce o emocjach - bardzo fajna,polecam. Wzruszyliśmy się nawet.

Nabyłam kolejne spodnie,ale za 34 zł nie mogłam się powstrzymać
pokazuj, jakie spodnie!

Cytat:
To jest genialne Też się napaliłam na to i właśnie na takie coś byśmy chcieli na pół roku po świecie polatać.

Matko,kolejne rzeczy pozamawiałam Zbankrutuje, wszystko z kasy na foto
pokazuj!!! uwielbiam oglądac ubrania xD

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
Mnie to nie kreci te muzeum figur woskowych i pewnie nie pojdziemy chcialabym do tego miejsca HP co pokazywalas ostatnio, london eye, big ben no i cos tam jeszcze nie pamietam co. Takie najpopularniejsze to wszystko, nic nowego

No ja tez bym czegos takiego nie chciała, jak urlop to urlop
Lonon eye jest drogie i ponoć bez sensu to. Ja ze swojej strony polecam na pewno Muzeum Historii Naturalnej, jest po prostu niesamowite. British Museum też fajowe, warto zobaczyć Mnie w ogóle Londyn zachwycił i miło wspominam też po prostu włóczenie się po centrum, Oxford Street chociażby Primark sama chcę tam wrócić chyba we wrześniu po ślubie i będę podobnie jak ty szukała czegoś związanego z HP

Dziewczyny, niedługo dowiem się, czy dostałam tę pracę. Wczoraj byłam na dniu próbnym do 18, właścicielka miała zadzwonić do mnie żebym przyszła w poniedziałek (a najpierw przemyśleć to), patrze a tu po 20 dzwoniła, a ja nie miałam przy sobie telefonu i dopiero ok 23 zobaczylam :/ więc czekam do 10 żeby oddzwonić, bo wcześniej nie wypada w wolny dzień. Jeśli dzwoniła w tej sprawie żebym przyszła, to jeszcze jutro muszę iść i pokazać się z dobrej strony i chyba będę miała tę pracę, Super jest ten outlet, mały sklepik z rodzinną atmosferą i przepiękne rzeczy - naprawdę mało jakiś słabych ubrań, mnóstwo Zary chociażby, nawet wieczorowe sukienki z końcówek kolekcji max do 60zł. No jest super.