2015-07-26, 10:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Cytat:
Napisane przez soniuska
To prawda.. a limity moim zdaniem sie nie sprawdzaja..bo np jednego tygodnia moze nie byc "okaxji" do picia a w nast tyg az 3 i co wtedy?
|
To niech wybierze ważniejsze ja nie widzę nic złego jeśli np 3 razy idzie nie wiem, na imieniny, dopki nie wraca nawalony jak szpadel w srodku nocy (jak moj potrafi), i nikt na tym nie cierpi: bo jeśli przedkłada alkohol nad dobro rodziny, wymyka sie, itp to jest juz niestety problem. Jesteśmy dorośli i jakies zakazy sa troche nie fair, to tak jakby mi zakazał jesc bułki, bo białe pieczywo szkodzi. Ale jeśli oszukuje, pije zbyt duzo, nie kontroluje Zachowań, nie umie wyhamować, to juz nie jest ok. Jak dla mnie moj moze pic i 3 razy w tygodniu, dopóki jest to jedno, Gora dwa piwa( chłop wielki, po tym powie jak ja po karmi), ale, ze pic nie umie, robi to tylko w sobotę i w domu. Chociaz i tak potrafi wypić za duzo. A jak chce wyjsc wie, ze poniesie konsekwencje, jego wybór. U mnie taki system działa, ale każdy jest inny...
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------
Cytat:
Napisane przez niunka2015
Pochwalilam ze malemu lepiej...dalej temperatura skoczyla[emoji24]
|
Kciuki za maluszka, niech mu w koncu przejdzie ;(
|
|
|