2015-07-26, 13:27
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy w lipcu
Hypnotic Poison edt ok 97/100ml tester z korkiem
Jimmy Choo edp 60ml bez kilku psików
- To mi się podoba. Mogłabym oddać obydwa flakony, tylko muszę poszukać tego Zino.
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------
Domyślam się, napisałam tylko, co mi się podoba Bardziej by mnie interesował HP. Poszukam Zino i dam Ci znać, jak go odnajdę w zapasach 
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------
Ok, mam tego Zino. W kartoniku, jak nowy, 125ml. Cool water podobnie, tylko 40ml. Trochę ciężko mi się rozstawać z obydwoma za jeden flakon, zważywszy na pojemności i fakt, że nie pamiętam dokładnie zapachu HP Mam tylko wersję Sensuelle i lubię. Jutro będę w perfumerii, czy mogłabyś dla mnie zarezerwować perfumy? U mnie oczywiście obydwa męskie też będą dla Ciebie odłożone. Może ewentualnie jeszcze coś Ci się u mnie spodobało? Dołożyłam np. Lalique i Guess nowe, nadające się na prezent.
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------
A, dobra. Oddam oba, i tak jestem obrażona na facetów i żaden nic ode mnie nie dostanie, więc po co mają leżeć te perfumy, haha Podaj adres na PW, za Hypnotic Poison
|
|
|