2015-07-26, 12:48
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
hej
U mnie ostatnio średnio tzn jak to sie mówi.. â☠â☠â☠â☠owo ale stabilnie Nie płacze po kątach, nie użalam sie nad soba w łóżku, usmiecham sie na co dzień, jednak czas w moim przypadku chyba średnio działa bo niestety wciąż odczuwam brak exa...tęsknię za tą zwykłą codziennościa z nim, za jego imienim wyświtlającym sie na ekranie telefonu gdzy dzwonił 
Wiele razy zachował się bardzo nie fair wobec mnie, prawdopodobnie cały czas zastanawiałąbym się czy jest wobec mnie w porządku czy jednak kontaktuje się z akimis dziewczynami na boku...Mimo wszystko dalej uważam go za moją najbliższą osobę...Jestem DDA do tego niezbyt towarzytska, może dlatego tak bardzo się przywiązałam i tak mocno się teraz męczę. Nie lubię za długo przebywać wsród ludzi, gdy kiedys wyjechałam z koleżanką na wakację po 2 dniach miałam jej już troche dość z exem było inaczej był jedyna osobą, z którą miałam ochote bez przerwy przebywac ! uwielbiałąm go i uwielbiałąm spędzac z nim czas...wiem, że prędko już czegoś takiego nie poczuję.
Mimo wszystko jestem dumna z siebie, że miałam siłę zakończyć ten związek i być w tym konsektwentna chociaż ja jedna wiem ile to mnie kosztuje...
|
|
|