Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-26, 14:59   #1362
201605301111
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Po pierwsze - piękny avatar

Po drugie - za nic nie zapłaciłam. Zarezerwowaliśmy nocleg oznaczony jako oferta z możliwościa odwołania rezerwacji bez konsekwencji do pewnego dnia i 'zapłać później'. Dzwoniłam dzisiaj i w centrum obsługi klienta niczego nowego się nie dowiedzialłam - czyli - przejdzie mi pewnie karta debetowa, ale to ryzykowne, a czemu - już jasnej odpowiedzi nie otrzymałam. Niestety w Czechach mało kto chyba mówi po angielsku z tego co czytam, więc dogadanie się z samym 'obiektem' będzie trudne. Szukam jeszcze ofert bez karty, ale jest ich bardzo mało

Jeżeli macie sprawdzony nocleg w Pradze za około 150 złotych za dobę za dwuosobowy pokój z kiblem - dajcie!

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Ojaaa, Czocheru, a z Kiną to o co chodziło?

Kina się wypowiadala troche jako osoba z zewnątrz, jesli dobrze pamiętam, bronila Rocka i generalnie jutuberow których Sebastian atakował, nie pamiętam dokladnie, dzis będę oglądać jej film na ten temat :p
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora