2015-07-26, 15:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21
Czyli ani mleko, ani kropelki? Straszne ;/ i jeszcze sama jestes... Ja dzis po 2 miałam sprint do lozka bo moja sie dławiła, chyba ślina. Albo mucha. Jezu, straszne, ale pamietam, jak któraś miała podobna sytuacje, wiec ja twarzą do ziemi i poszło. Pamiętałam jeszcze o chuchnięciu w twarz, ale najpierw odruchowa ja przerzuciłam, serce mi prawie stanęło ;/ a ona tak sie wystraszyła, ze nawet nie płakała. Poprzytulalysmy sie i usnęła. Dobrze, ze mam jednak taki sen do dupy i usłyszałam, jak nie moze powietrza zlapac. Brr. A cyca nie chce brac ... Teraz tez na chwile złapała i wypluła. Nic, zobaczymy jutro co bedzie. Butle tak szybko wciąga, ze skończyła prawie, w czasie, kiedy pisze ten post.
|
dobrze że zachowałaś zimną krew. Mi też się krztusiłą bidulka i do teraz pamiętam co to za stres był..
Cytat:
Napisane przez Majka232
Jejku. Współczuję. Może jakies badania zrob Mikolajowi? Krew mocz kał, usg brzuszka. Może bidulek jakaś bakterie ma?
Ale w jaki sposób aż siedzenie w aucie?
Ala robi kupkę raz na kilka dni?
Ja to przyzwyczajona jestem do kilku kupek dziennie. Starszy miał podobnie
Jejku. Dobrze że wszystko w porządku.
Dmuchniecie w usta to jak dziecko zanosi sie od płaczu.
Zmienilam pościel. Kupa nie aż taka duża ale musiała pójść górą ech
|
a bo cała kupa poszła bokiem i przeciekła przez ten, który jest pomiędzy nogami (gdzie jest zapięcie) i nakapało na siedzenie..
Ona robi kupkę co 2-3dni. Ale bez bólu, bączki idą cały czas. Taki jej urok po prostu. Już nie schizuję.
Szerokiej drogi kochana!!
Cytat:
Napisane przez kana158
Moja miała założone druty, by trzymać powieki otwarte. Ja ją trzymałam za główkę, by leżała stabilnie... Miała badane dno oka, ukrwienie i ciśnienie w oku. Myślę, że bez tych drutów ciężko byłoby utrzymać przez tak długi czas otwarte oko..
Z tym, że badanie przechodziła jak miała 1m.
---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ----------
Alkohol robi sieke z mózgu 😖
---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------
😟 oby Małemu się poprawiło... Niech lekarze w koncu odpowiednio zadziałała!
---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ----------
Biedna... Nie wiedzieć czemu u nas tez wróciły bolące baki. A było już tak dobrze no i powinno całkiem juz przejść, bo wczoraj skończyłyśmy 4m... W nocy tez przez baki była pobudka, ale w miarę szybko udało się opanować sytuację. Dałam pić wody, pomasowalam brzuszek. Śpi do teraz...
Ja na wszelki wypadek robię badania pod kątem boleści brzuszka. Mocz zawiozlam wczoraj do analizy, krew będę badać za 2 tyg, a 5.08 mamy usg brzuszka.
---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ----------
Współczuję! Dobrze, że zachowalas zimną krew! Ja chyba już bym tak łatwo później nie zasnęła...
---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ----------
A ja czekam aż się Głodżilla po nocy obudzi... 😜 narazie śpi mocno jeszcze...
|
no to może te druty bo mniejsza była?
To się odpicuj i udanego dnia życzę!
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Biedny, niech wreszcie coś mu przepisza
Kurze, może zrób tak jak dziewczyny piszą jakieś badania na brzuszek i usg.
Poszło o to że w nocy po pijaku chciał iść do sklepu po chipsy. W sobotę gdzie chodzi multum pijanych ludzi. Jeszcze ktoś by go zaczepił. A w zeszłym tygodniu szlam w niedzielę to pełno śladów krwi. Jego mama też powiedziała kiedyś ze ma sobie odpuścić chodzenie po nocy ale on się uparł że chce chipsy, choć miał jedne w domu ale on chce inne... Grrrr...
W ogóle tak jak myślałam z rana jakby.nigdy.nic. I jeszcze o co mi chodzi. Jak mu powiedziałam to ten że naleŻało mi się i powinnam przemyśleć a potem stwierdził że trochę przesądził... A potem znowu przyszedł i mówi że mnie gdzieś zabierze. Chyba go, nigdzie z nim nie idę. Niech idzie bujac się na drzewo.z malpami.
Mały zjadł i po jedzeniu trzy razy ulał :/ Jak nie mieliśmy z tym problemu tak teraz ulewa non stop :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------
Jeszcze sredniawe
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
no to palant (wybacz) A co do sytuacji to dziewczyny już napisały i ja się z nimi zgadzam. A wgle jak można dorosłemu człowiekowi czegoś zabronic? Można go raczej najwyżej poprosić żeby czegoś nie robił..
Pavlinecka z chciałam napisać to samo co Ty ale mnie wyręczyłaś:P:P
Cytat:
Napisane przez blackberry89
Zgadzam sie w 100%
Cukier w herbatce? A link otworzylas? 
|
już pisałam że tak ale chyba cos pokićkałam i otworzył mi się taka w granulacie..
Cytat:
Napisane przez Belka15
Rina odpoczywajcie póki możecie  )
SOniuska z tymi kolkami to biedni jesteście 
Rosario wiem co czujesz... byłam kiedyś z alkoholikiem. do niczego dobrego to nie prowadzi..
Niunka zdrowia dla syna!
a ja mam dzisiaj "prawie randkę". Takie spore prawie.. z dzieckiem i moim bratem jedziemy nad wodę. i tam spotykam się ze znajomym 
|
|
|
|