2007-09-07, 16:10
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Nie miałam internetu od wczoraj wieczorem i ani nawet nie wiem jak tam treningi, teraz nie zdążę nawet zajrzeć nigdzie, bo zaraz muszę gotować jakiś obiad, a w lodówce tylko pieczarki i frytki.. 
W panoramicznym skrócie :
Te chrupki Angel są przefajne U mnie znalazlam smaki: serowe, śmietankowo-cebulowe, pomidorowe. Kupiłam serowe Pycha! Ale to w sklepie dwie ulice dalej ode mnie w super samie i mi się nie chciało tam iść dziś wiec dziś szamałam chipsy Aro z przyblokowego małego Sama Maka Kuzynka zafundowała i zjadłyśmy paczkę na śniadanie w przerwie między lekcjami 
Ok, zrobię Ci interwencję, ale nie mogę znaleźć takiej ustawy Być może jej wcale nie ma, a babka od łaciny sobie z nas jaja robiła 
Współczuję Ci tylu lekcji to jest STRASZNE! Ale spójrz na to z innej strony - jaki ogrom wiedzy spadł na Ciebie w tym roku 
GDZIE TABELE? 
A Nick to dla mnie jest porażka totalna, BMW jest szybkie na zakrętach, ale do szybkości na prostej bolidu Ferrari nie mogą się nawet zbliżyć!
Edzia, spokojnie, wątek Ci nie ucieknie A co kupiłaś na zakupkach?
Elektrostatyka jest fajna Tzn. była fajna w gimnazjum jak nam pani pokazywała zawsze takie kulki "elektronki" Zadania były łatwe, a teraz w LO jak mi przyjdzie elektrostatyka to chyba się nie pozbieram Narazie przerabiamy siły grawitacji i takie duperele, nie rozumiem jak można w tak durny sposób nauczać fizyki jak to robi mój nauczyciel ..
|