2015-07-26, 18:58
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szatnia, prysznic na basenie, ale jak wypada?
Cytat:
Napisane przez Farmakopea
 Ale Ty czytasz o czym ja pisze czy niekoniecznie?
Porownalam jedynie, ze faceci mimo tego, iz ich penis- w przeciwieństwie do naszego wzgórka lonowego, bo nic więcej nie widac- jest w centrum zainteresowania, jest źródłem kompleksów, mężczyźni porownuja je miedzy sobą.... a MIMO TO nie maja problemów z nagością w szatni.
Tymczasem kobiety te stereotypowo newralgiczne punkty w zasadzie juz ujawnily przebierajac sie w kostium kąpielowy. Juz pokazaly cellulit, prawdziwy rozmiar i kształt biustu, faldke na brzuchu etc. Reszta zazwyczaj nikogo nie obchodzi bo w 99% wygląda tak samo. A jakoś się wstydzą ujawnić te drobne szczegoly, ostatnie, które zostaly. Dlaczego?
|
porównujesz facetów z kobietami zakładając wstyd.
ja się nie wstydzę, bo w staniku mam wszystko spoko i w majtkach też ładnie, ale dziwnie mi jak muszę się rozebrać do naga w obecności innych ludzi.
nie obchodzi mnie czy w tym samym pomieszczeniu byłaby zgraja grubych bab gapiących się z zazdrością, grupa lesbijek pożerających mnie wzrokiem, klasowa wycieczka wytrzeszczająca gały na ciało dorosłej kobiety czy kilkanaście randomowych osób kompletnie nie zwracających na mnie uwagi.
|
|
|