Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szatnia, prysznic na basenie, ale jak wypada?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-26, 18:58   #68
201803080934
Konto usunięte

Dot.: Szatnia, prysznic na basenie, ale jak wypada?

Cytat:
Napisane przez Farmakopea Pokaż wiadomość
Ale Ty czytasz o czym ja pisze czy niekoniecznie?

Porownalam jedynie, ze faceci mimo tego, iz ich penis- w przeciwieństwie do naszego wzgórka lonowego, bo nic więcej nie widac- jest w centrum zainteresowania, jest źródłem kompleksów, mężczyźni porownuja je miedzy sobą.... a MIMO TO nie maja problemów z nagością w szatni.

Tymczasem kobiety te stereotypowo newralgiczne punkty w zasadzie juz ujawnily przebierajac sie w kostium kąpielowy. Juz pokazaly cellulit, prawdziwy rozmiar i kształt biustu, faldke na brzuchu etc. Reszta zazwyczaj nikogo nie obchodzi bo w 99% wygląda tak samo. A jakoś się wstydzą ujawnić te drobne szczegoly, ostatnie, które zostaly. Dlaczego?
porównujesz facetów z kobietami zakładając wstyd.
ja się nie wstydzę, bo w staniku mam wszystko spoko i w majtkach też ładnie, ale dziwnie mi jak muszę się rozebrać do naga w obecności innych ludzi.
nie obchodzi mnie czy w tym samym pomieszczeniu byłaby zgraja grubych bab gapiących się z zazdrością, grupa lesbijek pożerających mnie wzrokiem, klasowa wycieczka wytrzeszczająca gały na ciało dorosłej kobiety czy kilkanaście randomowych osób kompletnie nie zwracających na mnie uwagi.
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując