2015-07-26, 19:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Cytat:
Napisane przez kamilove
Zazwyczaj co 3godz, teraz w upały co 2-2,5h, w nocy przerwa zazwyczaj 8godz
Ssać z butli umie bo dawałam już wodę i daje sobie radę ale pić jej nie chce. Dla mnie takie częste podawanie butli to zaburzanie kp a ja chcę pokarmic tak jak sobie założyłam do roczku Nadii 😊
|
Cytat:
Napisane przez cashmere
Co 3, czasem zje po 2-2.5h. A cycki tez mam w dzien miekkie, a mleka na pewno wystarcza dla mojego malego wielkoluda
Pewnie u Was teraz kryzys laktacyjny. Walczcie bo warto 
|
Cytat:
Napisane przez gosiak0512
VIOLA ja co 3/4h karmie. W upaly dostawiam co max 2h zeby sie napila ale rzadko kiedy chce. W nocy 5h jest przerwa jedna.
|
Ale macie fajnie Aleks woła jeść co półtorej godziny I je od 5 do 15 min 
Cytat:
Napisane przez violka848
Goczek gratulacje Hani  moja ostatnio słabo z przekręcaniem, odpodobało się. Przewijak mam na łóżeczku, śpi już 2 godziny szok 😱 dawno w dzien tyle nie było.
Uuu to sporo tych karmień miałaś, muszę też częściej przystawiać narazie, mam teraz niwe pokłady energii bo odpoczęłam fizycznie i psychicznie. Dzięki za wsparcie
Lekka Rosario a jak odcoągacie laktatorem to dociskacie cycki? Czy samo ma się spuszczać, bo ja tak dogniatam żeby więcej było i niewiem czy to dobrze.
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------
Goczek na leżąco karmię tylko w nocy a co?
|
Jak przestaje lecieć to cisne cycki.i.jeszcze dobre 30-40 ml wyjdzie 
Cytat:
Napisane przez gosiak0512
VIOLA 180/200ml z jednego.
BIRD mi sie ewa klucze kolekcja tropikal podoba  pol spiochy i body planuje kupic do spania
GOSSIP pepco rampki 74 sa na styk a pozostale takie same to 68
Lekka moze i pomaga, nie wiem bo ja nie czytalam jej cennych rad bo mi potrzebne nie byly ale narzucanie rezimu kp i wywyzszanie sie przez to ze sie kp to juz nie jest fajne..
dzieciory pomyte  ide ja polezec w wannie :P
|
Oooo to dużo. U mnie z jednego 110 ściągam Ale synkowi starczy i ładnie tyje więc się nie przejmuje 
Byliśmy na obiedzie u teściów. Potem pojechałam z teściowa na zakupy i wskoczyłam do roska po odzywke z gliskur czy jak to tam Mały dostał od babci spodnie na 74 ale to ewidentnie jest 68 i bluzkę na 80 według mnie 74 i będę mu.już ją zakładać jak będziemy przy 68 tylko rękawy podwine Dziecko usnelo przy cycku i muszę go odłożyć jakoś do lozeczka 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------
Wstawie wam jutro filmik na fejsie z "biegającym Aleksandrem" 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|