2015-07-26, 19:16
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Przyszła teściowa chce mnie zniszczyć
Cytat:
Napisane przez adzia_jadzia
Znamy się z TŻ już ponad 3 lata. Jesteśmy ze sobą 2,5 roku. Całkiem niedawno jeszcze planowaliśmy ślub. On nie ma rodziców - nie bedę wchodzić w szczegóły, ale wychowywała go ciocia. I z nią jest cały problem. To jest jego najbliższa rodzina i nie chciałabym aby stracił z nią kontaktu. A ja wręcz przeciwnie mam ochotę unikać tej kobiety jak ognia. Od pierwszego spotkania patrzyła na mnie krzywo. I za każdym razem kiedy się widziałyśmy dawała mi odczuć że mnie nie lubi. Robiła też jakieś wyrzuty do TŻ że się ze mną spotyka. Ostatnio to już przegieła i to ostro. Poprosiła nas żebyśmy wyszli do sklepu po jakąś pierdołę, ze niby do obiadu jej potrzebne. Poszliśmy na piechotkę bo sklep prawie pod domem, wracamy a ta wyskakuje z tekstem że jej pieniądze zginęły i zeby TŻ przeszukał mój plecak i portfel bo to na pewno ja. Sama poszłam po plecak i zaczęłam go przeglądać, od początku wiedziałam że coś jest nie tak, że ktoś grzebał w moim plecaku bo przed wyjściem do sklepu wyciągałam portfel z niego i dobrze wiem jak go zostawilam. Oczywiście kasa się znalazła w moim plecaku w jakieś małej kieszonce schowanej w innej kieszonce. Gdzie sama prawie nigdy jej nie używałam. Zaczęła mnie wyzywać od złodziejek i od wszystkich najgorszych. I żeby TŻ się zastanowił z kim sie wiąże itp.
Po całej akcji powiedziała że łaskawie nie zadzwoni po policję bo nie chce niszczyć życia mojego TŻ żeby nie musiał odwiedzać mnie w więzieniu. Skończyła ten temat dopiero wtedy gdy TŻ powiedział jej że się rozstaliśmy. Ale to nie prawda, jesteśmy razem i nadal planujemy wspólną przyszłość. TŻ uwierzył mi, ale nie wiem do czego posunie sie ta kobieta gdy dowie się że znów jesteśmy razem... I nie bardzo widzi mi się to żeby ona była na naszym ślubie. Ma może ktoś pomysł jak rozwiązać taką sytuację ?
|
Cytuję dla potomnych, ale nie skomentuję, bo to kolejny dzisiaj wątek o złej "teściowej" i dziwnej akcji z nią.
|
|
|