2015-07-27, 08:57
|
|
Przyczajenie
|
Renovastin, tabletki, 30 szt
Witam Nie natrafiłam na forum gdzie któraś z Was pisze konkretnie o efektach stosowania tabletek Renowastin, dlatego zakładam ten wątek.
Więc tak... jestem przy końcu pierwszego opakowania, z czarnych włosów dość długich przeszłam na blond, a że sama wszystko robiłam z moich długich włosów zrobiło się krótkie suche niesforne SIANO na głowie... włosy mi wypadały garściami, łamały się o końcówkach nawet nie wspomnę... wykruszyły się strasznie ;( żadne odżywki, maski, ampułki nie dawały sobie rady z nimi (jedynie ampułki z artego naprawcze dawały jakiś minimalny efekt) Żeby je wspomóc chciałam je jakoś wzmocnić od zewnątrz jakimś suplementem, nie skrzypowitą bo po niej miałam tylko piękne paznokcie a włosy bez zmian, zobaczyłam reklamę Renovastin przeszukałam internet nikt nic nie pisał o efektach bo tym się chciałam najpierw zmotywować więc kupiłam je, i tak jak wspomniałam wcześniej kończę pierwsze opakowanie, i widzę efekt, są gładsze tak jakby bardziej nawilżone i zaczęły mi się znowu kręcić wypadają tak jak kiedyś kilka sztuk przy czesaniu, a nie cała garść ! z pierwszą tabletką przestałam stosować różne maski i prostować włosy żeby mieć 100% pewność działania tych tabletek, i widzę że robią coś z moimi włosami i już czeka na mnie drugie opakowanie i trzecie zapewne też się pojawi. Dziś je pierwszy raz wyprostowałam bez olejków i innych preparatów żeby ocenić efekt. Ułożyły się super i nawet są o jakiś 1 cm dłuższe ! WIĘC POLECAM
Przepraszam za taką litanię Ale chciałam po części opisać to co najważniejsze Pozdrawiam
Edytowane przez asik090
Czas edycji: 2015-07-27 o 09:27
|
|
|