Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze książkowe grzechy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-27, 12:39   #2302
PinkVanille
Zakorzenienie

Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
Super
Cytat:
Napisane przez Leseratte Pokaż wiadomość
uwielbiam takie widoki
Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Wow ale perełeczki!!!
Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość

Wow! Super!
dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Ile nowości
Książki to najlepsze prezenty
to prawda - w tej kwestii zawsze mogę liczyć na brata, od niego dostaję najwięcej książek plus pożyczam też od niego książki - on kupuje sporo więcej ode mnie, a trzeba przyznać, że ma rękę do dobrych książek.
Cieszę się, że w szczególności z Gaimana, bo ostatnio się nakład wyczerpał (nie zdążyłam kupić) na szczęście wyd. Mag zrobiło dodruk i Dym i lustra dołącza do kolekcji A tak w ogóle to te nowe wydania zbiorów opowiadań Gaimana są pięknie wydane (wydania wydane - masło maślane mi wyszło ) twarde oprawy i ciekawe okładki - we wrześniu pojawi się 3 tom - moje absolutne must have

A w temacie wydatków na książki to ja miesięcznie wydaje coś między 50 zł a 100 max 120 zł zależy od miesiąca, czasem mniej. Staram się nowości kupować w przedsprzedaży w cenach promocyjnych, starsze książki polować na obniżkach lub nocach zakupów.

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość

dziś kliknęłam polecane Zamknięte pokoje - trzecia książka w lipcu, łącznie wydałam ok. 44 zł (2 poprzednie na wyprzedaży)

w weekend skończyłam Dom Augusty, niby wciągająca i szybko przeczytałam, ale jakaś zbyt dziwna dla mnie, raczej nie sięgnę po nic więcej tej autorki
Zamknięte pokoje bardzo mi się podobały - dobra książka, ciekawie napisana.
Ja się tak waham nad zachwalaną Kwietniową czarownicą Majgull Axelson, ale sama nie wiem - obawiam się jakie to klimaty, zbyt dziwnych motywów nie lubię.

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Powstał film na podstawie kolejnej książki Gillian Flynn, tym razem sfilmowano Mroczny zakątek:

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/230989/mroczny-zakatek

W filmie główną rolę zagrała Charlize Theron:

Zapowiada się mrocznie, książki jeszcze nie czytałam.

Edytowane przez PinkVanille
Czas edycji: 2015-07-27 o 12:29
PinkVanille jest offline Zgłoś do moderatora