Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze książkowe grzechy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-27, 16:05   #2308
PinkVanille
Zakorzenienie

Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez blacknights Pokaż wiadomość
dziewczyny zwracam się do Was z prośbą o polecenie lekkich, miłosnych książek idealnych na wakacyjny leżak przy szumie morskich fal

chodzi mi o takie powieści i styl jak Emili Giffin, Hanna Fincer-Ogonowska i podobne :P
pomożcie
Ja w tym klimacie mogę polecić Nicholasa Sparkasa, Rosannę Ley.

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Fajnie masz z tym bratem

Czytałam "Mroczny zakątek", ale chyba zły czas wybrałam na tę książkę. Jakoś przygnębiła mnie.
Już z samego trailera filmowego wydaje się jakaś taka mroczna.

Z bratem faktycznie mam fajnie

Cytat:
Napisane przez czternastka Pokaż wiadomość
Ja lubię mieć swoje własne, nowe, świeże, pachnące i niedotykane Czasami czytam kilka książek jednocześnie, czasami czytam książkę dłużej jak miesiąc. Dopóki nie pracowałam, korzystałam z bibliotek, teraz korzystam z szerokich ofert sklepów internetowych.
Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo. Nigdy nie wiem ile w danym miesiącu będę miała pracy i czy przeczytam jedną książkę czy 7

Ciekawa, ale szczerze powiem, że nic bym nie straciła, gdybym jej nie przeczytała

za zakupy. Rosannę Ley też mam w najbliższych planach

U mnie książki od pewnego czasu stoją w stosach na podłodze Nie podoba mi się to, ale na półkach już się dawno nie mieszczą, a ciągle przychodzą nowe. W regał nie chcę inwestować, bo w ciągu najbliższego roku i tak się pewnie wyprowadzę. Ale jak już wielokrotnie pisałam, pewnego dnia spełni się moje marzenie o domowej bibliotece
Dzięki.

Ja też wolę własne książki niż pożyczane z biblio, z tych samych powodów, o których wspomniały Naomi i czternastka. Trudno przewidzieć ile w danym miesiącu będę pracować i czy będę miała siły i czas na czytanie, np. sierpień zapowiada się u mnie bardzo pracowicie, nie uda mi się zbyt wiele przeczytać, może chociaż Rosannę Lay - w sam raz na cieplejsze dni.
I mnie brakuje miejsca na kolejne książki, stosy rosną na razie oszczędzam na nowy regał.

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Majgull Axellsson uwielbiam, właśnie za tę jej dziwność. Rewelacyjnie wnika w kobiecą, smutną, bolesną duszę kobiet.

magnolia a Kwietniową czarownicę tej autorki czytałaś?

PinkVanille jest offline Zgłoś do moderatora