2015-07-28, 10:50
|
|
Raczkowanie
|
Szukam przyjaciółki
Cześć Kobietki.
Wiem, że powstało już wiele takich wątków ale nie znalazłam na nich tego czego szukam, więc postanowiłam założyć nowy. Tak jak w tytule szukam przyjaciółki. Moi znajomi porozjeżdżali się. Przyjaciółkę straciłam przez jej zazdrość jakieś 3 lata temu . Od tej pory jestem sama. Trudno mi nawiązać kontakt z kimś nowym. Brakuje mi kogoś z kim mogłabym porozmawiać, dzielić się zarówno radością jak i smutkiem, wyjść gdzieś... Wypić kawkę, pójść na zakupy. Jestem mamą. Mam 4-miesięczną córeczkę i cudownego męża, który niestety nie może mi zastąpić przyjaciółki. Mam 24 lata. Jestem osobą pogodną, spokojną, wrażliwą i ciepłą. Oczywiście potrafię być również uparta jak osioł czasem też złośliwa ale nigdy w krzywdzący sposób. Lubie dobre książki czasem może to być horror czasem romansidło albo fantastyka w zależności od nastroju. Jestem typem osoby która woli spokojne babskie pogaduchy w zaciszu domowym lub fajny film niż imprezy. Uważam się za szczerą osobą. Jestem zdystansowana jeżeli chodzi o nowe znajomości, gdyż zawiodłam się na wielu osobach. Jednak gdy kogoś polubię, gdy staje się dla mnie bliski jestem oddaną i lojalną przyjaciółką będącą na dobre i na złe. Nie liczę na to, że znajdę taką osobę z mojej miejscowości . Bo mieszkam w małym miasteczku w niewielkiej odległości od obwodu kaliningradzkiego. Ale cieszyłabym się gdyby znalazł się ktoś z woj. Warmińsko-mazurskiego np Elbląg lub okolice lub gdzie indziej w nie aż tak ogromnej odległości.
Edytowane przez margarytkaaa
Czas edycji: 2015-08-20 o 12:25
|
|
|