2007-09-07, 19:40
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
Napisane przez kachula27
Juz pisze Kiniu,po dentyscie super,nawet ani razu nie zabolalo i mam juz pieknego odbudowanego zabka i nawwet bylam milo zaskoczona bo mialam placic 150 zl a zaplacilam tylko stowke,wiec 50 zostalo i schowam do moich lewuskow na swoje wydatki hehe.a W oracy dzie nie bylam bo mam dzis wolne,za to niewdano wrocilam bo bylam z mama i siostrami na wioseczce tam gdzxie moja mamka ma domek po dziadkach,porobilam sobie troszku przy kwiatkach i odrazu mi lepiej
No kurcze ja tez za 2 tyg ide na wesele i jeszcze nawet nie chodzilam po sklepach,tak mi sie nie chce chodzic ale musze,mialam jutro sie wybrac ale w nocy przyjezdza Tz i rano jedziemy do tesciow wiec z zakupow nici,bede musiala isc w tygodniu jakos
Dziewczynki mam pytanko bo dawno nie bylam na weselu i nie mam pojecia o tym,za maz wychodzi moja kuzynka i z kuzynostwa tylko ja jestem zaproszona bo zawsze mialysmy dobry kontakt ze soba,powiedzcie mi czy wiecie ile teraz daje sie kasy na wesele od pary bo wiem ze wola pieniadze ale kompletnie nie wiem ile mam dac zeby nie bylo ze dalam za malo czy cos,wiem ze kazdy daje wg swoich mozliwosci ale ja nawet nie wiem ile teraz wypada dac zeby bylo dobrze
aaaa no i mialam mowic ze pol dnia mnie nie bylo a wy zescie sie rozpisaly ze hoho
|
zazwyczaj sie daje od 200 do 300 zł ale mozna dac wiecej jak kto woli i jesli tyle ma
|
|
|