2015-07-29, 00:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5
Cytat:
Napisane przez blackberry89
Hehe to jest mysl. Moj kupił bo nienawidzi zmywac a nu kazałam bo inne rzeczy to niezbyt mu wychodziły :-P na raty weźcie .
To ja dostaje 130% tego co zarabialam bo dostalam caly etat juz w ciąży i zus mi za caly placi
Synek zasnal o 22 dopiero. Wiecie co tak sie darl i wogóle w lozeczku ale mówię nie Biore na ręce bo sie przyzwyczaił juz. Glaskalam po główce dawalam pieluszke i Smoczek a on mial to w nosie. I tak drze sie i drze. Bylam pewna juz ze go brzuch boli. A mówię włacze mu projektor w karuzeli - cisza w moment. Paskudnik - wykorzystywacz. Sie nauczył wykorzystywać czlowieka. A mnie i tz juz plecy bolą od skakania nad nim. Wychodzi na to ze ja nie wiem czemu on ryczy.
|
Mikolaj w ogole to taki typ co zadnie np ptzy szumisiu ale musi byc na rekach..i jak wypscze lub wylaczy sie szumis to oczy jak 5zl.
Cytat:
Napisane przez blackberry89
I nas jak odstawilam sabsimplex i zaczęłam dawac dicoflor to pomogło. Po 5dniach byla poprawa.
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------
Dobra Ide spac. Dobranoc
|
zamowulsm tez ten probiotyk
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21
O nie wierze, patrzy na mnie. Macha nożkami i sie szczerzy. Moze nie bede sie ruszać ;p u mnie kupy od dokładnie 46 godzin i jak jutro nie zrobi to musze czopek dac, tak mi kazał lekarz. Oby zrobiła te kupę ;/ Sonia a moze byc tak, ze kropelki zamiast pomagać potęgują bol? Tzn nie wiem, tak sie zastanawiam. Ciekawe jak te probiotyki. Ja od 5 dni nie podaje i mam chyba skutek w postaci braku kupy. Ale tez nie chce jej ciagle czymś faszerować, zreszta teraz w mm sa probiotyki. Black my samych rat mamy 1200 zł ;p wiecej nie chce- niech oszczędza  jutro mu przedstawię moj pomysł  moj ma wynosić śmieci, dbać o podłogę i klatce zmywać jak nasza kolej. To odkurza raz w tygodniu. Len. Jemu nic nie przeszkadza, a mnie trafia jak jest taki bajzel i on wie dobrze, ze sie złamie. W niedziele jak miał wizje pozostania bez obiadu to ogarnął troche i nawet posprzątał, ale nie lubie uciekać sie do szantażu, bo to dziecinne i sama bym nie chciała, zeby mną ktoś manipulował. Cos czuje, ze Zuza zaraz wyladuje u mnie w lozku- nogi w gorze i stęka.
|
ja muszr dawac zehy kupa byla
Cytat:
Napisane przez niezawsze
pogon
biedulek 
ma kolki, dlatego noce i wieczory najgorsze, na kolki (prawdziwe, a nie jakies tam bole brzuszka) nie ma leku, przerabialam to z Maja, plakalam razem z nia, nie spalam, nie usmiechala sie w ogole tylko plakala i konca nie bylo widac, raz caly dzien wyla z bolu, zazwyczaj od 18 do 23 i nic nie pomagalo, owszem trooche lagodzilo, ale to tylko tyle, musi z tego wyrosnac i juz
kleik to taka kaszka bez cukru i smaku
ale viburcol to malo pomoze, poza tym na recepte jest, to homeopatyk 
nasza ulubiona przy Mai firma MAM
---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------
Niunka dobrze, ze maly ok!
Taka mate chce kupic: http://www.smyk.com/skip-hop-playspo...y-dla-dzieci-p
cos mialam napisac jeszcze,a szukam fajnych lyzeczek i miseczek teraz, sliniak juz wiem jaki chce http://www.smyk.com/elodie-details-s...t-niemowlaka-p dla dziewuszki bym ten kupila: http://www.smyk.com/elodie-details-s...t-niemowlaka-p
|
Niech to bedzie juz 😢
Bylo lepirj a teraz wyje znow
|
|
|