Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-30, 11:20   #46
dolinka881
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4

Cytat:
Napisane przez k_asienka Pokaż wiadomość
Witam się i ja
Witam nową mamusię

Ale mnie dzisiaj facet w autobusie podniósł ciśnienie. Usiadłam sobie z dala od wejścia, na przystanku wchodzi niezbyt starszy Pan i mnie puka po ręce i mówi: cesarzowa, może byś mi miejsca ustąpiła, a we mnie się zagotowało (zawsze puszczałam starsze osoby, ale tym tekstem mnie rozwalił, poza tym nie wyglądał na zchorowanego/starego) i mowie, że mi też przysługuje miejsce bo jestem w ciąży, a ten z pyskiem, że: ta na pewno, że pewnie 2 tydzień....., ależ mnie wk****ł.
I co, ustąpiłaś? We mnie się zanotowało jak to przeczytałam.. jakbym była na Twoim miejscu to nie wiem co bym zrobiła...

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
dolinka moze glupi sposob jak Ci tak teskno za maluchem - jedz na ipz e upadlas na brzuch i sie boisz czy wszystko ok Chyba zpowinni zrobic usg, nie?
Dobre! ale wolę nie kusić losu.. poza tym zawsze się boję, że na ip będzie czekał ktoś chory (świnka, różyczka, albo jakieś inne świństwo).. także pozostaje uzbroić mi się w cierpliwość!

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
Możecie może polecić jakieś kanały na youtube ?
Takie strikte mamowe? Ja obejrzałam kilka filmików dziewczyny, która nazywa się "okiem matki" i oglądam "mammydoriska", ale ta druga nakręca w większości filmy ze swoją córeczką chociaż w pierwszych filmikach pokazuje wyprawkę do szpitala i inne fajne rzeczy. No i to ona mówiła o tych robaczkach w materacu.
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora