2015-07-30, 11:20
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Cytat:
Napisane przez k_asienka
Witam się i ja
Witam nową mamusię
Ale mnie dzisiaj facet w autobusie podniósł ciśnienie. Usiadłam sobie z dala od wejścia, na przystanku wchodzi niezbyt starszy Pan i mnie puka po ręce i mówi: cesarzowa, może byś mi miejsca ustąpiła, a we mnie się zagotowało (zawsze puszczałam starsze osoby, ale tym tekstem mnie rozwalił, poza tym nie wyglądał na zchorowanego/starego) i mowie, że mi też przysługuje miejsce bo jestem w ciąży, a ten z pyskiem, że: ta na pewno, że pewnie 2 tydzień....., ależ mnie wk****ł.
|
I co, ustąpiłaś? We mnie się zanotowało jak to przeczytałam.. jakbym była na Twoim miejscu to nie wiem co bym zrobiła...
Cytat:
Napisane przez adka_19
dolinka moze glupi sposob jak Ci tak teskno za maluchem - jedz na ipz e upadlas na brzuch i sie boisz czy wszystko ok  Chyba zpowinni zrobic usg, nie?
|
Dobre! ale wolę nie kusić losu.. poza tym zawsze się boję, że na ip będzie czekał ktoś chory (świnka, różyczka, albo jakieś inne świństwo).. także pozostaje uzbroić mi się w cierpliwość!
Cytat:
Napisane przez kalwinka
Możecie może polecić jakieś kanały na youtube ?
|
Takie strikte mamowe? Ja obejrzałam kilka filmików dziewczyny, która nazywa się "okiem matki" i oglądam "mammydoriska", ale ta druga nakręca w większości filmy ze swoją córeczką chociaż w pierwszych filmikach pokazuje wyprawkę do szpitala i inne fajne rzeczy. No i to ona mówiła o tych robaczkach w materacu.
|
|
|