2015-07-30, 21:27
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czad Festiwal 2015 - pytania
Cytat:
Napisane przez kaja1981
Czad Festiwal jest mi obcy, ale odpowiem ogólnie - zazwyczaj na tzw. bramce jest cały czas ochrona i osoby kontrolujące bilety, więc można wejść, kiedy się chce. Koncerty często są z poślizgiem (np. na Burning Sun była obsuwa 2 godziny). Co się dzieje pod sceną, to trudno przewidzieć, między koncertami są przerwy na ustawienie sprzętu przez następny zespól, dostrojenie dźwięku itp. Często wtedy ludzie idą do wc/na piwo/jedzenie itp. To można wykorzystać ten czas i ustawić się pod sceną. Weź pod uwagę, jaki to zespół, czy bardzo lubiany i czy ewentualnie chcesz się ładować w pogo, jeśli to będzie np. Analogs, bo widzę, że grają.
Co do porad ogólnych - pierdy typu wygodne obuwie, ciuchy do pogody itp, to chyba jasne, poczytaj ich stronę, fajnie zrobiona.
A w ogóle festiwal ma spoko wykonawców, sama się mu zaraz bliżej przyjrzę 
|
Dziękuję bardzo za odpowiedź! Stronę mniej więcej przeglądałam, ale właśnie brakuje mi tam jakiegoś forum. Chodzi o koncert The Offspring, w ostatni dzień. Dlatego myślę, że może być sporo osób, pewnie duży procent właśnie na ten koncert się wybiera. Niestety z wiadomych powodów koncerty tych bardziej "topowych" artystów, które również mnie interesują są każdy innego dnia, ale ze względu na pracę nie mogę pozwolić sobie na kilka dni imprezy.
Edytowane przez theDexOne
Czas edycji: 2015-07-30 o 21:28
|
|
|