Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-30, 23:03   #1884
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
to cho ja też pije
Nie wypiłam w końcu bo bym musiała latać co chwila do kibelka a nie mam na to ochoty:P Jutro wypije. Poza tym jest tylko jedno a jeszcze by się M. upomniał i musiałabym się dzielić

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Nie chcemy wynajmować tego mieszkania za bardzo. Wszystkie meble i sprzęty są nasze, dość nowe, nie chce ryzykować, że ktoś je zniszczy ;/ Chcemy, żeby nam jeszcze posłużyły kilka lat. Chyba sprzedamy, kasę wrzucimy na jakiś procent, a meble skręcimy i zostawimy u mamy tŻ...

Chyba postawimy na ten zabieg jednak, znalazłam peeling całego ciała za mniej niż 100zł. Zapach do wyboru, salon sprawdzony Co do imprezy - najważniejsze, żeby PMka odzyskała humor bo jest dość kiepsko A na wesele są zaproszone tylko te co miały ze mną organizować i pojechały na wakacje i te 2 co będą To jest małe wesele, na 30 osób.

Mi też już się niecenzuralne słowa cisną. PMka podobno coś do nich pisała, eh.

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

w 2 jest bosko
Racja, nigdy nie wiadomo komu się wynajmie mieszkanie. Jakby tak trafiła moja siostra-syfiara albo ktoś gorszy to nie ma co ryzykować. Coś wymyślicie

Na miejscu PMki też bym napisała i to porządnie. Na pewno odzyska humor i świetnie się wybawi Prezent pomysłowy i akurat dobry czas by sobie poszła, choć ja bym nie poszła na taki peeling, nie lubię zabiegów przy mnie i czuję się niekomfortowo jak mnie ktoś "upiększa" Nie wiem skąd mi się to wzięło:P Dziwak ze mnie:P

Lecę spać. O 5:30 pobudka Jakoś to chyba przeżyję.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora