Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-01, 13:16   #2180
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Dot.: Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Pannamima,oby więcej takich pięknych rocznic!

zxc co za baba z tej fryzjerki Zatłukłabym na miejscu.
Mi raz sie zdarzyło,że mi pocieniowała włosy jak kurczakowi (przedostatnio), to nie zapłaciłam całej sumy. jakbym miała jaja,to bym nic nie zapłaciła,ale jednak zawsze jakoś mi tak głupio.

Ostatnio za to tż mi podciął i chyba najlepiej,włoski się pięknie układają,są zdrowe i gładkie wreszcie i wyglądają naprawdę fajnie.

Mamy dzisiaj urodzinową imprezę taty, na 40 osób, wczoraj cały dzień pierdzieliłam się z dwoma tortami.
A dzisiaj rano, wyjęłam największy tort z lodówki, bo chciałam wytrzeć od spodu tortownicę,postawiłam na zlewie,a on BĘC i wywalił mi się na drugą stronę na rozgrzaną płytę No ale koniec końców,jakoś uratowałam,co prawda wierzchnia warstwa smietany do wywalenia, zeskrobałam,bo w momencie sie rozpuściła, biszkopt pokruszył,ale jakoś ułożyłam,uklepałam, nową śmietaną zakryłam i wygląda spoko Jeszcze przykryję owocami, to moze nie będzie nic widać
zachowałaś zimną krew, ja bym pewnie od nowa robiła

Cytat:
Jak ciąża
Ciiiiiii

Cytat:
Napisane przez kashia001 Pokaż wiadomość
Bosh, to już się robi poważnie [COLOR="Silver"]
poważnie to będzie za 3 miesiące no dobra, nie poważnie a poważniej

Cytat:
no dobra,może nie każdy Ale jest większa szansa niz np. przy kokosowym, który miałam plan zrobić.
kocham wszystko co kokosowe, w ogóle mogłabym zmienić nick na kokosowa

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Hejt na rodzynki!
nieeeee, rodzynki są pynia!!!

hejt na skórkę pomarańczową ...nie wiem czemu tak mam, bo pomarańcze uwielbiam, ale skórka...

zbieram się na zakupy, koleżanka mnie wyciągnęła na ciuchy
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora