2007-09-08, 15:06
|
|
|
Raczkowanie
|
coś pomiędzy Chanel Coco Mademoiselle a Lancome Miracle.
Witam Drogie Wizażanki. 
już od dawna szukam moich wymarzonych perfum. takich, które raz na zawsze [a przynajmniej na długo] będą moim numerem jeden, od których się uzależnię i które będą pasowały do mnie idealnie.
mój wymarzony zapach, to perfumy romantyczne, ciepłe, nie duszące, nie rześkie jak morska bryza ani też nie przypominające kadzidła. takie, które pasują na każdą porę roku i każdą porę dnia i nocy. jesienią i zimą otulające i poprawiające humor, a wiosną i latem wywołujące uśmiech na mojej twarzy. swego czasu tym ideałem były Lancome Miracle...zakochałam się w nich i chyba nadal to uczucie nie wygasło jednak nie kupuję, bo nie jestem 100% przekonana czy to na pewno TE JEDYNE. ostatnio oczarowały mnie Chanel Mademoiselle EDT, jednak to zauroczenie trwa zbyt krótko, więc na razie nie kupię. poza tym bardzo drażni mnie popularność tych zapachów. nie lubię pachnieć tak samo jak co druga kobieta lub, broń Boże, prawie każda 'lolitka'.
czy w takim przypadku mogłybyście mi polecić perfumy pasujące do opisu [czy też podobne do miracle i mademoiselle], ale nie tak popularne? z góry dziękuję.
pozdrawiam
|
|
|