2015-08-01, 23:36
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Cytat:
Napisane przez syylwuska
Nie mam, ale też chętnie sie dowiem czy ktoś coś poleca, bo to podobno super wygodne i zaje.bista sprawa jest. Szczególnie dla osób, które,nie lubią prasowac, a ja nienawidzę, podobno nie trzeba większości rzeczy prasowac po tym.
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
|
Cytat:
Napisane przez Fionka_31
Ja nie mam i raczej bym nie rozważała. W mieszkaniu mam ciepło i sucho wiec pranie po 1200 obrotach schnie bardzo szybko i przy okazji pięknie pachnie w pokoju. szkoda by mi było kasy bo to jednak jakies 1000zl więcej no i plus zużycie prądu 
|
Cytat:
Napisane przez cienwiatru
Karmazynowa, moja sąsiadka ma taki model i narzekała kiedyś, że masakrycznie gniecie ubrania podczas suszenia, ale nie znam szczegółów...
|
Cytat:
Napisane przez kalusia87
Ja też o pralko-suszarkach słyszałam, że ubrania są bardziej pomięte niż po zwykłym praniu ale może w nowszych modelach jakoś to udoskonalili
|
Dzięki dziewczyny za opinie   
TŻ zaproponował tą pralko-suszarkę, bo już teraz mamy problem z miejscem na wysuszenie naszych ubrań jesienią i zimą i TŻ się obawia, że jak dojdzie maleństwo to już całe mieszkanie będziemy mieć w schnących ciuchach Mamy malutki balkonik, gdzie zmieści się jedno pranie, a na grzejnikach też niewiele się mieści, choć mamy już kupioną suszarkę, którą się zakłada na grzejnik
Także oszczędność czasu i miejsca mnie przekonuje. Czytałam też, że obecnie te nowsze pralko-suszarki nie gniotą tak ubrań jak te starsze modele. Ale z drugiej strony mam wątpliwości takie jak pisałaś Fionka - zużycie prądu, wody i koszt samej pralko-suszarki....
Muszę jeszcze zgłębić temat
|
|