2015-08-02, 14:19
|
|
|
Konto usunięte
|
AMA Monika Ross
W związku z poruszeniem na zdziwieniowym i specjalnym zaproszeniem od redakcji portalu Wizaz, chciałabym uporządkować całą swoją wiedzę i odpowiedzieć na wszystkie wasze pytania, także innych uzytkowników tego zacnego portalu.
AMA czyli Ask Me Anything. Jeśli macie jakies pytania co do mojej osoby, albo mojej rodziny, pytajcie. Przez cały tydzień postaram się odpowiedac na wszystkie nurtujące was rzeczy!
Monika Ross, z domu Lubicz. Bizneswoman, restauratorka. Rozwikłała zagadkę śmierci Ryśka Lubicza. Czarna owca na sadybie, ale o wielkim sercu. Szczęsliwie zakochana w Felim. Miała syna Daniela, który miał HIV. Odpowie na wszystkie wasze pytania. Jak prowadzić biznes, jak dobrze dbac o klienta, co słychać u Lubiczów i Chojnickich, jak wyjść z nałogów i odnaleźć samego siebie.
~*~
Cytat:
|
Napisane przez Farmakopea
Myślałam ze Dorotka to zona pawelka. To jak ma zona pawelka,
|
Cytat:
|
Napisane przez MonikaRoss
Krysia. Tylko Krysia, umarła a teraz posuwa Wige dentystke razem z Vujkovicem..czaj motyw. Stiepan Wujkowicz jaki kootaz Xd. Jak Krysia żyła, to do niej smalil i coś było i Paweł rogacz. Krysia umarła, Paweł znalazł nowa i znowu się że Stiepanem musi dzielić Xd. On mu to specjalnie robi na bank
|
~*~
Cytat:
|
Napisane przez SamaraMorganx
Pawełek junior może mieć żonę?
a co z Dorotą - zakonnicą?
Co z Bożenką?
Co z Olą?
Co z tą Polską?
|
Cytat:
|
Ola jest z Rafałem. Jej chory psychicznie ex Norbert zaciupal jej szefa.
Dorota leczy dzieci na końcu świata
Bożenka już po ślubie. Typowa wizazanka. Nie skończyła szkoły, nie pracuje, Grażyna mieszka nad nią i jej nosi jedzenie no ale ślub
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------
Pawełek nie może mieć żony ale odnosi sukcesy w karate
|
~*~
Cytat:
|
Napisane przez candycotton
A czesia. Co z czesiaÂż
|
Cytat:
|
Darek dalej jest nieudacznikiem i to Czesia dba o byt rodziny dalej prowadząc prywatny punkt przedszkolny
|
~*~
Cytat:
|
a co z Jerzym?
I jego siostrą Kamilą?
|
Cytat:
|
A to już Eli pytaj. Kamilka była na stażu w Niemczech u brata drugiego, seksoholika. Ale chyba już wróciła .
Aaaaa właśnie
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------
Wróciła chyba bo to kamilka znalazła zaszlachtowanego szefa Oli. W swoim mieszkaniu xD
---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------
Ale miała Ela sprzątania xD
|
~*~
Cytat:
|
co denat robił w mieszkaniu u kamilii?
co tam robił psychiczny ex oli?
Jaki miał motyw?
co z beatrycze? Jak uzasadnili jej odejście?
|
Cytat:
|
Bo ex Oli potem był z Kamila bo mu dała kolejna szansę bo jej nakitowal że już nie ma obsesji na punkcie Oli. Ale miał. I zwabil szefa i go zabił bo szef też był chory i stalkowal Olę i.on chciał ją chronić Xd.
Beatrycze wróciła do Rafalskiego. Trochę nie może sobie poradzić z dojrzewaniem Jasia (aer Xd)
|
Cytat:
|
Pali, pije i uprawia samogwałt?
a co z Jackiem? Jest z córą Rafalskiego?
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------
a olbrychski dalej gra?
|
Cytat:
|
Nie. Jest z córką Gabrieli, mojej wspolniczki. I to była pierwsza miłość mojego Danielka.
Ale stracili gówniaka. Niby przykro, ale przecież Jacka i tak nikt nie lubi.
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------
Jaś zamieszkał z Ramona. Była u mnie kelnerka w Rosso. Zasłynęła dziwnymi kolegami i aborcja w młodym wieku.
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------
Pan Arkadiusz czyli Olbrychski przestał figo fago z Grażyna, wrócił do ex żony i mało kto go widuje
|
~*~
Cytat:
|
a to ta Ramona, co udawała ciążę?
|
Cytat:
|
Nie. Udawała ciąże ex zabójcy Rysia, która miała romans z Blokiem. Naszym dalekim kuzynem i tesciem Bozenki. I ona nie była kelnerka tylko u mnie szefem kuchni. Załatwiłam jej robotę w zamian za wydanie policji tego chuia co mi brata zabił
|
Cytat:
|
o.O
akcja jak w Breaking Bad
|
Cytat:
|
Nie blokiem tylko BOLKIEM.
Samo życie Samarko, samo życie
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------
Bo nie wiem czy pamietacie, ale to ja jedna, jedyna, ta niby zlai niedobra, chcialam rozwiklac i rozwiklalam tajemnice smierci Ryszarda razem moim bylym przydupasem, detektywem Bogdanem

|
~*~
Cytat:
|
moni, a Ty dalej jesteś z Feli?
|
Cytat:
|
Mialam chwilowe zauroczenie co do rudego, dlugowlosego malarza bez reki, bo juz nie moglam wytrzymac z nieogarem Feliego, ale prawdziwa milosc wygrala i dalej jestesmy ze sobą.
|
ZAPRASZAM WSZYSTKICH
Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2015-08-04 o 09:18
|
|
|