Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co sądzicie o imigracji osób z Afryki i Bliskiego Wschodu do Europy
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-02, 14:10   #132
Elfir
Zakorzenienie

Dot.: Co sądzicie o imigracji osób z Afryki i Bliskiego Wschodu do Europy

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
Nie. Leni, gwałcicieli i morderców, fanatyków oraz rasistów żebrzących o zasiłek ?
U nas faktycznie o ten zasiłek trzeba żebrać. Mniej męczące będzie pójście do pracy niż oczekiwanie, że MOPS da

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
Od momentu wejścia do UE polakom żyje się znacznie gorzej niż wcześniej i nie mam na myśli tego głupiego PKB tylko to ile można kupić za średnią wypłatę. .
Nikt z mojej rodziny nie podziela twojego zdania.
Kuzyn zaczął działalność uzyskując dotację z UE. Kuzynki całe lato spędzają jeżdżąc po znajomych w Europie i narzekają, że w Pl jeszcze nie ma euro wprowadzonego, bo muszą wymieniać kasę w kantorach.

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
Napisane przez z_blondem_mi_do_twarzy Pokaż wiadomość
Ciągle się bedą tłuc z naszymi.
Może dlatego na tyle sobie pozwalają we Francji, bo tam za bardzo spacyfikowano chuliganów?

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora