Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dwie propozycje do rozważenia :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-18, 21:57   #2
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: Dwie propozycje do rozważenia :)

Cytat:
Napisane przez d'ou vient le vent
Mam dwie propozycje:
1. Utworzenie WĄTKU POWITALNEGO dla wsztskich nowych Wizażanek - przyklejonego na samej górze np. na plotkowym. Może dałoby się nawet link do takiego wątku zapodać na stronie po dokonaniu pełnej rejestracji?
Co szefostwo na to?
A jakaś propozycja co do zawartości bardzo by nam pomogła w zastanowieniu się nad odpowiedzią
Cytat:
2. Dodanie regulaminu Targowiska do akceptowania - już pisałam o tym wcześniej. Chodzi mi o to by przed zaożeniem nowego wątku na Targowisku po kliknięciu w ZAŁÓŻ WĄTEK przechodziło się do strony z treścią regulaminu. I tak jak przy zakładaniu darmowych kont email wątek możnaby utworzyć tylko po kliknięciu w ZAPOZNAŁAM SIĘ Z REGULAMINEM I AKCEPTUJĘ (no lub podobny zwrot) i dopiero wtedy przejście do formularza ZAŁÓŻ NOWY WĄTEK.
Wtedy raczej nie ma mowy o omijaniu regulaminu i każde jego naruszenie lub złamanie byłoby jasne - tzn jeżeli moderatorstwo zamknęłoby wątek nie ma powodu do dyskuski i pyskówek ponieważ osoba wątek zakładająca zgadzała się na regulamin
Jak myślicie? Dałoby się?

PZDR Natalia
PS Miaam pracować ... ale nie mogę się odczepić
To jest możliwe tylko w momencie rejestracji w ogóle na forum. Ale wegług nas na targowiskach obowiązuje specjalny regulamin i nie jest naszą winą, że komuś nie chce się z nim zapoznać, a nawet jeśli, to postępować zgodnie z nim.

zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując