Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sześćdziesiątki z plusem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-08, 22:10   #3721
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dot.: sześćdziesiątki z plusem

Cytat:
Napisane przez Teje Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,
przepraszam. że tak długo się nie odzywałąm, w tym tygodniu mam po prsotu urwanie głowy ( a jutro czeka mnie najcięższy dzień), więc o komputerze nie było mowy. Kocham śpiewac, ale dzisiaj dosząłm już do takiego momentu, że mnie mdliło jak słyszałam orkiestrę.

No, w każdym razie, w tej chwili siedzę już sobie w pokoiku z laptopem mojej przyjaciółki i odpoczywam - dziś w planie są maseczki, długa kąpiel z płynem pomarańczowo-cynamonowym, długie spanko... Bo po prsotu po raz pierwszy w życiu naprawdę wszystko mnie boli.

Kota - Ty to masz szczęście. Teraz sobie na wakacje jedziesz... W Sienie rzeczywiście świetna lodziarnia, jest też restauracyjka ( gdzieś w takiej wąskiej uliczce) gdzie podają pysznego królika. No i widzę, że w tym samym czasie byłyśmy w Poznaniu...

Szpiegu - uciekaj z tego domu, bo to nie ma sensu. Budziki, które dzwonią od północy, skoro rodzice i tak śpią do rana. Brat, który Cię bije, Jakieś rozmowy o dziecku. To napradę nie mam sensu...
Proboje uciec. Bylam juz na 2ch rozmowach o prace, we wtorek (poniedzialek mam zawalony) dowiem sie co jak i gdzie aby wyrobic ksiazeczke sanepidu... chyba bede musiala isc do tego sklepu. Trudno sie mowi.
A brat na szczescie juz nie mieszka z nami. Ale telefony "siostra, przyjedz i posprzataj / ugotuj obiad" sa na porzadku dziennym.

Cytat:
Napisane przez carolinascotties Pokaż wiadomość
Szpiegu - ja krotko - kup Rodzicom nowy budzik i postaraj sie zrobic wszystko, zeby jak najszybciej sie usamodzielnic....

i radze Ci - zapamietaj, ze Twoi Rodzice nic nie musza!
No taa... nic nie musza, niech dalej mnie ponizaja, co nie? Zawsze ja musze, c nie? Moim zasranym obowiazkiem jest robienie dwojce doroslych ludzi prania...
Cytat:
nie musza sie zmieniac, nie musza utrzymywac doroslych dzieci...to MY musimy ... zaczac zyc wlasnym zyciem.
Nie utrzymuja mnie od dlugiego czasu... A oni uniemozliwiaja mi zyc wlasnym zyciem. Mama miala mi w czyms pomoc. A nie pomogla...
Cytat:
Oczywiscie dla jednych to oznacza trwanie w beznadziejnosci i psioczenie nad beznadziejnym losem - przy zerowym wkladzie w prace nad zmiana sytuacji... dla innych to zmudna praca przy uzdrawianiu relacji, dla innych to przeciecie pepowiny... szybkim, zdecydowanym ruchem...
Jakiej pepowiny? Gdyby chociaz laskawie oddali mi pieniadze ktore ode mnie pozyczyli mialabym teraz na mieszkanko... Uwierz mi wynioslabym sie, gdybym tylko mogla.
Cytat:
mozliwosci jest cala masa - ale jedno jest pewne - zeby zaczac nad czymkolwiek pracowac... cos ulepszac, budowac - trzeba najpierw zajrzec w siebie... i przeprowadzic doscbolesny zabieg wyluskiwania tego, co w nas zle...
Sugerujesz ze cos ze mna nie tak? Ze niby ja zle ich traktuje i mam byc wiecznie mila i kochajaca coreczka, ktora bez mrukniecia przyjmie walniecie od ojca w twarz za dola, badz krzyk matki ze spoznilam sie z robieniem obiadu 20 minut?
EOT.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora