2015-08-03, 23:35
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mama mojego faceta nie lubi prezentow ode mnie.
On nie czuje potrzeby kupowania, mówi że to niepotrzebne i wystarcza życzenia ..ale sprobowalabym go namówić .. Ja Wiem, ze prezenty jej się podobają ale czuje, ze bardziej byłaby zadowolona gdyby nie dostała nic .. A to naprawdę rzadko bo raz, dwa razy do roku.. Czasem chciałabym jej kupić jakiś balsam czy krem jak robię zakupy dla siebie zupełnie bez okazji, Ale to by nie przeszło zupełnie już.. Ostatnio jak przywiozłam jej ogórki na spróbowanie, które robiłam było podobnie 
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------
Słodycze kupuję akurat rzadko ale widzę, że tam dzieci jedzą te słodycze i tak w domu, bo teściowa kupuję bardzo dużo słodkości. Nie kupuję nieprzydatnych rzeczy i robię to bardzo rzadko ostatnio dla siostry faceta kupiłam książkę, za która dałam może 10 zł nauka pisania i czytania z której korzysta teraz..tak jest mała a pól roku wcześniej czapkę na zimę, w której chodziła codziennie. 
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------
Nie czulabym się dobrze, gdybym nie kupowała zupełnie nic... Tym bardziej na urodziny dzieci.. U mnie w rodzinie na takie okazję kupujemy sobie prezenty i to całkiem normalne.. Ale może racja i powinnam to uszanować, ze u nich tak nie jest.. Tylko wtedy ja będę czuła sie niekomfortowo
|
|
|