Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz. V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-04, 10:37   #689
Bonjour_tristesse
Raczkowanie

Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz. V.

Cytat:
Napisane przez grey_cat Pokaż wiadomość
Bonjour, w jakim jezyk programujesz? Ja dlugo do programowania sie nie moglam przekonac, zwlaszcza ze na studiach troche sie do tego zrazilam. Na magisterce za to duzo uzywalam unixa i zaczelo mnie to interesowac.
"Programujesz" to zbyt wielkie słowo Uczyłam się trochę Pythona, ale doradzono mi, żeby zacząć od C, bo dzięki temu będzie mi łatwiej później uczyć się nowych języków.
Siedzę więc własnie nad C i nawet jestem z siebie dumna, bo nie odwlekam nauki (po prostu robię sobie zaplanowane przerwy ), a jednocześnie przerażona jak potoczy się moja przyszłość, co będzie, kiedy przyjdzie mi zmierzyć się z poważnym, skomplikowanym i złożonym projektem. Pocieszam się, że teraz tyle osób programuje i jakoś sobie radzi, a ja przecież też upośledzona nie jestem
To dla mnie duża szansa na zarabianie w przyszłości w miarę konkretnych pieniędzy i unikanie stresu w poszukiwaniach pracy.

Pomika - odpowiem w prywatnej wiadomości - nie chcę być posądzana o robienie jakiejś pseudo reklamy

Mój blog minimalistyczno - modowy
Bonjour_tristesse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując