2015-08-04, 10:37
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz. V.
Cytat:
Napisane przez grey_cat
Bonjour, w jakim jezyk programujesz? Ja dlugo do programowania sie nie moglam przekonac, zwlaszcza ze na studiach troche sie do tego zrazilam. Na magisterce za to duzo uzywalam unixa i zaczelo mnie to interesowac.
|
"Programujesz" to zbyt wielkie słowo Uczyłam się trochę Pythona, ale doradzono mi, żeby zacząć od C, bo dzięki temu będzie mi łatwiej później uczyć się nowych języków.
Siedzę więc własnie nad C i nawet jestem z siebie dumna, bo nie odwlekam nauki (po prostu robię sobie zaplanowane przerwy ), a jednocześnie przerażona jak potoczy się moja przyszłość, co będzie, kiedy przyjdzie mi zmierzyć się z poważnym, skomplikowanym i złożonym projektem. Pocieszam się, że teraz tyle osób programuje i jakoś sobie radzi, a ja przecież też upośledzona nie jestem
To dla mnie duża szansa na zarabianie w przyszłości w miarę konkretnych pieniędzy i unikanie stresu w poszukiwaniach pracy.
Pomika - odpowiem w prywatnej wiadomości - nie chcę być posądzana o robienie jakiejś pseudo reklamy
|
|