2015-08-04, 20:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5
Cytat:
Napisane przez Majka232
Ja rozumiem wszystko ale chyba duzo bylo i jest tez tych dobrych rzeczy?
|
No zdrowi jesteśmy z tych dobrych rzeczy nie spalił nam się dom ani nikt nas nie okradł. Jeszcze :-P
Cytat:
Napisane przez cashmere
Dzialam. A pokarmu raczej duzo patrzac na przyrosty Szymka karmionego piersia.
Lekka pisala cos na temat kp i padly tu potem slowa ze niektorzy tego juz czytac nie moga, ze fanatyzm itp...
Black ze TZ mial kurs, dziecko kolki czy nawet przyjaciolka co sie nie odzywa to naprawde nie sa jakies duze problemy, ba czesto nawet nie ma sie na nie wplywu za bardzo. Ojciec alkoholik to tez nie Twoja wina, a radzisz sobie bez niego. Te sprawy z praca i pieniedzmi to rozumiem ze sie czlowiek martwi. Staraj sie spojrzec na ta jasniejsza strone zycia i moze faktycznie by warto bylo skorzystac z pomocy?
|
a twój dziec miał kolki skoro mówisz ze to nie duży problem? Zapytaj soni czy to taka drobnostka ;-) z przyjaciółka się zgodzę jej strata. Mam inne.
Ale tego poprostu jest zbyt duzo.
Cytat:
Napisane przez Koperco
cudne są!!!
oo to widzę że nie tylko moja tak ma:P
no to wychodzi na to że ja jestem dziwna bo ja swoją w weekend pluskałam w wodzie na działce i była zachwycona 
A dziś w morzu i tez była zachwycona
oj black u mnie też czarne chmury. Ręce mi już opadają bo ciągle coś-normalnie czarna seria plus kosa z M jakiej nigdy nie miałam jeszcze.. No ale musisz być silna dla Kruszona małego. Cholera że też świat nie pozwala nam się cieszyć chwilą tylko zAawsze coś.
MAMY PIERWSZY ZĄBEK!!!!
my dziś po plaży-super pogoda!!Nawet trochę za ciepło ale gites
|
dzięki kochana mam nadzieję na poprawę 
Gratki zabusia nie wyobrażam sobie za 5dni żeby pawkowi zabus wylazl bo on tylko 5fni młodszy ;-)
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52307326]BLACK, ja Ciebie proszę, uwierz,ze to wszystko minie przecież,los sie musi odmienic. Zdrowi jestescie,mlodzi, razem,kochacie się, macie gdzie mieszkac i macie dla kogo życ problemy finansowe wiem,ze sa dobijajace,ale tymczasowe. A Nad tym waszym autem to może wosk przelejcie,zeby urok odczynic? Sylwi pomoglo 😃
Ja zasylam kule mocy magicznej zeby fatum wygnalo,hokus pokus bec! 😘[/QUOTE]
hehe może i tak ale mam lepszy pomysł oleje go ciepłym moczem!
Cytat:
Napisane przez Koperco
dolna jedynka, na dniach druga..
Alka znosi słabo - im bliżej wieczora tym bardziej jojczy. Płakała może ze 2 razy. teraz pod koniec to musiałam ją pierwszy raz w jej zyciu nosic zeby się uspokoiła. No ale dzielna jest.
Matko panicznie się boję żeby mnie nie pogryzła.. I przebiła brata, bo 4miesiące kończy dopiero 8.08.. 
|

Cytat:
Napisane przez madzixx88
Dziewczyny, chciałam przywołać Lekką na fb a patrze, że jej już nie ma w naszej grupie 
chyba serio poczuła się dotknięta słowami jakie tu padły 
|
Nikt tu jej nie wyzywal. Sorry ale jej sprawa. Ja nie ucieklam jak miałam spiny na forum.
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------
Poszłam skosic trawę i się wyzylam i mi ulzylo trochę. Muszę zrobić znikajaca babke a forma u mamy została
 Pawcio 13.04.2015
|
|
|