2005-07-18, 22:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Do Jelonka
Cytat:
Napisane przez Jelonek
Wątki raczej nie zniknęły, wiadomości owszem. Nie widzę powodu dla którego komuś miało sprawiać przyjemność czytanie obelg pod czyimś adresem (w tym wypadku moim). Dlatego właśnie te wiadomości są skasowane. Blondwamp pokazała co potrafi, Doniczka też, wróciła, napyskowała i mam nadzieję, że prowadzi płatne transakcje na serwisach. To są trolle, nie potrafię znaleźć innego określenia, które by pasowało do osób zachowujących i wypowiadających się w ten sposób, mało grzeczny, że tak to ujmę.
Ktoś obrazi jakąś wizażankę- troll. Ktoś obrazi mnie, trollem nie jest.
Jak widać nawet za obrażanie jelona można dostać bana.
|
To ja jestem w takim wypadku ślepa,ale dzień po tamtej awanturze chciałam zobaczyć jak to dalej się potoczyło i nie było tego wątku nigdzie
Jak dla mnie zachowanie dziewczyn to jest normalne dla osób,które wyleciały z forum,a były z nim bardzo związane.
Wg mnie najlepiej byłoby zakazać sprzedaży-wydaje mi się,że wtedy byłoby mniej takich nieprzyjemnych sytuacji i problemów typu czy n-krotne użycie produktu jest w normie 10% czy też nie.
BTW-nie napisałam Jelonku,że jak ktoś Ciebie obraża to wg mnie nie jest trollem i nie zasługuje na bana,ale np.nie wiem co Ci takiego Ania nawsadzała,że została zabanowana,nie wiem,bo niestety tych wpisów nie ma,potem nie masz się jak bronić ani ty ani ona 
Idę nyny
|
|
|