Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - brak chęci do jakichkolwiek zobowiązań przed 40stką...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-05, 21:53   #13
LovinLight
Zadomowienie

Dot.: brak chęci do jakichkolwiek zobowiązań przed 40stką...

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Chyba nie do końca chcecie tego samego...

"Tz mowi/pisze ze mnie kocha bardzo ale z jego ust nigdy (!) nie padła żadna powazna deklaracja - poza "kocham cie/tesknie" nigdy nie padło nic w stylu "chce byc z Toba do konca zycia/nie mogłbym bez Ciebie zyc/nie wyobrazam sobie zycia bez Ciebie/jestes moja przyszla zona" co gorsza nie oświadczył mi sie i nie zanosi sie jeszcze na to dluuuugo.. A wie ze o tym marze bo kilka razy zrobiłam subtelna aluzje (typu gdzies w Aparcie ze zobacz moj wymarzony pierscionek/kolezanka sie zareczyla ale ma super) i zauwazylam ze unika tematu jak ognia i powiedział jakis czas temu ze mam mu dac spokoj z tematem pierscionkow i zareczyn i ze zanim sie oswiadczy chciałby tak z rok razem pomieszkac - jestem w stanie to zrozumiec, ale... o wspolnym mieszkaniu tez nie ma NIC postanowione i tez jak tylko zaczynam temat to on go zmienia."
tylko widzisz, Tz twierdzi że tez chce zamieszkac razem, dac mi pierscionek, miec dziecko i to nie jedno, ale to jeszcze nie ten czas i nie widzi sensu w rozmowach o mieszkaniu ktorego nie mamy i dziecku ktorego nie ma i ze inaczej patrzy bo jest straszy i ze na te rozmowy bedzie czas jak wszystko sie bedzie działo i trzeba przeczekac jego zobowiazania ktore musi zakonczyc (akurat tu na 100% mowi prawde, na dodatek sa bardzo czasochłonne i stresujace) i po prostu nie widzi sensu wałkować takich tematów teraz, co nie znaczy ze nie che tego tak samo jak ja - to jego wersja ktora powtarza za kazdym razem jak była rozmowa typu kawa na ławę..
LovinLight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując