2015-08-06, 21:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Dobry 
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
A lniany to jak najbardziej! I wydaje mi się, że kiedy uda mi się wypielęgnować moje chrzęszczące od suchości (?) włosy, może być pięknie! Pomyśleć, że tyle LAT robiłam sobie wlosy na prosto 
Na razie sądzę, że ten skręt jest obiecujący i może nawet do loków dojdę
Załącznik 6030384
|
Super potencjał mają. Takie fale jak Twoje , to niektoe kręconowlose maja dopiero po dość dlugim czasie odpowiedniego pielęgnowania. Będziesz miała piękne loki, tylko cierpliwości trochę 
I dużo nawilżania, zwłaszcza w takie pogody 
Cytat:
Napisane przez agnyska81
Znad niewyspania 
To coś z załącznika pół nocy miałczało w zamkniętym pokoju i spać nie dawało  A musi być zamknięta, bo inaczej po nocy się z Haliną ganiają
l:
|

Moje też się ganiają i tłukom w nocy. Nauczyłam się ignorować i spać normalnie., Rano tylko kłęby futra wyrwanego czasem zbieram. Łbów sobie chyba nie poukrecaja, bo wiedza że pańcia będzie się gniewać, bo kocha wszystkie tak samo 
Cytat:
Napisane przez rachell111
 Wiem, że sezon, to jesteś w wirze pracy
Fajnie że wpadłaś
.
|

Jeszcze miesiąc jakoś i się wyśpię wreszcie 
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Dobre wieści! dostałam maila od konsulatu w spr. wystawy - żeby wypełnić formularz i dołączyć do obrazów wizualizację zapachu... soli! wielickiej konkretnie  więc wszystko idzie zgodnie z planem 
|

Cytat:
Napisane przez Betty83
dlatego ja robie raz na pol roku, ale co najmniej 200
dziesiejszy urobek
1,5kg maki, 250g sera, 750g ziemniakow, 3 cebukle, 3 zabki czosnku, 500g szpinaku, 250 g ricotty...
|
Jesteś szalona 
I miszczyni w lepieniu pierogów 
Kocham gościa, co wymyślił prysznice turystyczne. Gdyby nie ten wynalazek, to pewnie nie dotarlabym na gorę. Zanim doszlam do domu zahaczyłam o jeden i od razu lepiej.
I wogle w dzień warto skręcić i ożyć pod czymś takim...
|
|
|