Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-07, 06:18   #2781
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Uuu ciągnie jak stara 😜 zwłaszcza z mlekiem. Kurcze fajnie żeby Julek załapał jednak bo jak nie to będziesz kombinować pewnie coś musiała ehhh Czytałam że niedługo rozszerzasz dietę, czemu już teraz? Ale osobiście mnie to cieszy, bede podczytywać co tam dajesz i też pewnie dawać za jakiś czas
Też ostatnio dużo jjem borówek - nstknęłaś mnie, a może moja Adka od tego ma te krostki na ramionkach hmm
Starszemu rozszerzylam po 4 m-cu. Pediatra mówiła żeby rozszerzać

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
A tak poza tym to byliśmy oglądać wózki i niby sklep z dużym zaopatrzeniem ale tych które chciałam zobaczyć nie było. Ciekawe czy uda mi się na żywo namierzyć ten mój... byliśmy tez w Ikei kupiliśmy narzute pomarańczową co by trochę ożywić ten nasz jasny pokój, miseczki i świeczkę potem zjedliśmy obiad na miejscu i poszłam przebrać i nakarmić malucha do pokoju dziecięcego. Bardzo miłe zaskoczona byłam jego wystrojem, całkiem sympatycznie się tam siedziało

Jaki wybrałaś?

Te zmiany na skórze nie podobaja mi się

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Nie widzę jej, dlatego cytuje

Ja juz się wkurzyłam i zapisałam Macka prywatnie jutro do dermatologa, bo tak mu się Saczylo znów w nocy, że następnego dnia skorupa na głowie, oprócz tego wysypka tzn. Suche plamy na ciele

Nie nadrobie was...

Dziś szybę w aucie wymieniałem, bo mi przednia pękła..dobrze, że mam ubezpieczenie na szyby..
Później działka do 22 prawie

Nadal nie widac. Fotka jest jako załącznik. Inaczej nie umiem wkleic
Dobrze że koszt nowej szyby pokryje ubezpieczyciel

Jak z apki korzystasz bez zasiegu?

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52333293]Nie wiem co jej,wiatrak tez u nas chodzi i tempetatura taka sobie jak na te upaly. Teraz spi ze mną,na leżąco z cycem w zebach usnela.juz raz pol godz.temu tak usnela i ja przenioslam. Do jej pokoju i znow ryk byl. Powtykalam jej smoczek,poszumialam, pieluszke podtykalam i dalej sie darla,usiadlam na chwile to wpadl tz z pretensjami,czy chce żeby sasiad przylecial i co ona tak ryczy. Jeszcze mnie pod☠☠☠☠il. Wymuszaczka i wredny ojczulek[/QUOTE]

Hmmmm. Zaje...sty tekst puścił Tz :banghead:
Trzeba było dac mu małą i wyjść

U nas rekord. Pobudka o 5.30. Starszy też o tej porze wstał :banghead: i przyszedł do sypialni gdzie karmilam młodego. Niechcący stuknal swoja głową w jego ech. Julek nue usnal oczywiście. Kupę walnął. Teraz w łóżeczku położyłam i owieczke odpaliłam.

Belka - co u Ciebie?

---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ----------

Musze dziś jechać po zakupy. Jutro odwiedki mamy. Grilla robimy choc węgiel niepotrzebny bo wszystko usmaży się na słońcu.
Do Roska skocze zobaczyc te sloiczki bobovita. Kiedys fajny deserek byl z dynia.

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-08-07 o 06:14
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora