Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-09, 18:23   #3232
_karmazynova_
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4

Dziewczyny czy macie jakieś doświadczenia/info/opinie odnośnie wózka TAKO JUMPER X ?

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Żaneta dlaczego mieliby cie zlincowac ?
Karmazynova ja mam wprowadzę z mieszkania w planie 5 letnim Hahaha :d

Karmazynova nieatety odbija się to w ten sposób - ja ciążę przyszłam super to był najlepszy czas w moim życiu. A jak ja się zł czuje to słyszę hasło - to jak zamierzasz pracować di grudnia aż jak ty już się źle czujesz ? Mam ochotę wtedy.
O to szybszy plan niż mój Ja mam nadzieję, że do 10 lat się wyrobimy to już by było super
nie fajna reakcja szefowej. jako kobieta powinna mieć więcej empatii w sobie.

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
My tez bysmy sie nie budowali, to sa tak ogromnr koszty ze szok.
Wolalabym kupic cos gotowego.

Czym sie rozni snuza go od hero?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W go nie widziałam wibracji, ale mogę się mylić po na szybko charakterystykę czytałam.

Cytat:
Napisane przez katarzynaxxx89 Pokaż wiadomość
super ubranka pokupowałyście . Jak porobię foty to też powrzucam ale to trochę zajmie. A takto już po USG i wszystko z dzidzią dobrze i wogóle cała i zdrowa wg pomiarów wszystko super . A płeć no cytuje"duże prawdopodobieństwo, że dziewczynka ale głowy nie daję" bo dzidzia coś nie chciała się ujawnić ale przez chwilę lekarz tam zajrzał mówił żeby za miesiąc lub 2 przyjść to jeszcze zobaczymy. Acha i po drodze udało nam się okazyjnie kupić fajny leżaczek 3w1 używany ale zadbany i spoko cena
Kolejna dziewczynka? tak czy owak gratuluje, że maleństwo zdrowiutkie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52354838]Sylwoha spokojnie, jeszcze czas. Po 26 tygodniu powinny być ruchy regularne, po 30 dopiero zaczyna się liczyć, a każda kobieta ma inaczej

Zapraszam na obiad [emoji6] [emoji6] [emoji6]

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

Oj.. Ty niedobra... robisz smaka na takie smakołyki jutro muszę zrobić

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Kasia super ze wizyta udana.

Karmazynowa śliczne ubranka, Aniqa twoich nie widzę.

My tez chcemy sie wybudować kiedyś, moze, zobaczymy bo jest opcja ze dostaniemy w spadku mieszkanie z bezpośredni wyjściem na ogródek takze sama nie wiem.

Wróciliśmy z Krynicy. Fajnie bylo ale nie ma jak u siebie.

Mysz nadrobić straty w jedzeniu arbuza i lecimy na działkę
Dzięki przed nami urlop i już się nie mogę go doczekać. ale tak jak piszesz, nie ma jak w domu - u siebie

Katarzyna ale masz dużo ciuszków a jakie ładne

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Kiedy ja was nadrobię to nie wiem..

Dziś dzień gospodarczy.. zakupy, sprzątanie, gotowanie, rozpakowywanie, pranie..

Z dobrych newsów to udało mi się umówić do lekarza na dziś wieczór chociaż nie oczekuję, że cokolwiek mi to da, bo to taka "walk-in clinic" ale zobaczymy.. do swojego lekarza bym pewnie 2 tyg czekała..
Zdrówka życzę mam nadzieję, że lekarz pomoże

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Laktator to dobrze kupić po urodzeniu dziecka - jak zobaczysz czy Ci kp służy i czy dajesz radę.. ja tylko 2 tyg.. laktacja nie rozbujana, więc i laktatorem gówno ściągałam.. - żałuję, że wywalilam na noego pieniądze gdy kp mi nie wyszło.
Też planuje zakup po urodzeniu. To pierwsze dziecko i nie wiem jak będę działać
Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

Karmazynowa śliczne ciuszki! To Ciebie mi wcześniej ucięło i zapomniałam wrócić

U mnie kolejna porcja- tym razem małych Kupiliśmy jeszcze dziś kilka sztuk

Dzięki Ty też kupiłaś śliczne ubranka. Jakoś małe ubranka dla dziewczynek bardziej mnie rozczulają niż dla chłopców

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Katarzyna ale masz ciuszków :O Aniqa bardzo fajne kolory ubranek. Ja dziś dostałam pajace dla Igora i pierwszą parę bucików.

Ogólnie mam nadzieję że poczujesz szybko ruchy i będzie ok. Słodkie nie pomaga?

Ja myślę nad laktatorem ręcznym, ale na pewno kupię używany i chyba z agenta albo tommee tippee

Nie wiesz gdzie ktoś kupywał te pajace? Cudne są
Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
OGOLNIE jeśli chodzi o wybór, ja bym brała działkę, ale dlatego że my też szukamy i planujemy się pobudowac. Tak jak dziewczyny pisały dużo zależy od tego ile czasu chcecie na to przeznaczyć, czy chcecie mieć swoje podwórko, bo dla nas to jest główny,powód, no i czy chcielibyście jak najszybciej mieszkać sami, czy mozecie poczekac. My teraz,mieszkamy w bloku jest fajnie, mieszkamy sami, ale,mieszkanie to nie to samo co dom. Mniej swobody i prywatności to na pewno. No i sąsiadów można mieć różnych, choć w bloku też.

Jesteś pewna, ze Hero to to samo co halo??

Prezent był od nas i od tesciowej, złożyliśmy sie, a że to szczególny wiek, bo 50tka, więc kupiliśmy mu złoty łańcuszek,taki grubszy z krzyżykiem. I jest bardzo zadowolony, powiedział, że już dawno chciał sobie kupić, ale,jakoś cały czas,odkladal, albo zapominal

A o Snuzie to w,ogóle dzięki Lobo sie dowiedziałam i też przekonało mnie to, co o nim pisała, chociażby to, ze nawet w szpitalach to,stosują.

Ale to używane są na olx? A jak u nas nie ma takiego serwisu, to gdzie,można kupić nową baterie?? I trzeba to jakoś,odkazic?

O, to ja będę musiała na 4 piętro wnosić, a te modele co napisałaś jak stoją wagowo? Z tych cięższych? Który obstawiasz bardziej?

Ja właśnie w drodze do Warszawy jestem i w sumie rano pochwalilam się, ze dobrze się czuje, a,rozbolala mnie jednak glowa, ale,wzięłam paracetamol i jakoś,leci. Trochę mnie brzuch dzisiaj dalej ciągnie, mysle że wczoraj to jednak za duży wysiłek był,dla,mnie. Martwię się, ze,mnie tak ciągnie, tak jakby jajniki mnie bolały, ale mam nadzieję, że,to,nic,poważnego,i mi przejdzie, moze te upały też,mają na to,wpływ...

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Super prezent.
Na olx widziałam używane snuzy.
Mnie gin kiedyś powiedział, że jak macica się rozciąga to może boleć jak jajniki. Mam nadzieję, że Ci się szybko poprawi
Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Aniqa będziemy musieli inaczej wszystko planować i tyle ale planuje porobić nadpłaty ma wszystko co sie da jak już z wyprawka się wyrobimy pozatym na początek października jak pierwsze macierzyńskie wejdzie planuje remont łazienki także kasa tam pójdzie a potem będziemy robić nadplaty. Także wolę teraz pokombinować jak mam nic później się zastanawiać.
Dobry plan

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

Edytowane przez _karmazynova_
Czas edycji: 2015-08-09 o 18:25
_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora