OGOLNIE jeśli chodzi o wybór, ja bym brała działkę, ale dlatego że my też szukamy i planujemy się pobudowac. Tak jak dziewczyny pisały dużo zależy od tego ile czasu chcecie na to przeznaczyć, czy chcecie mieć swoje podwórko, bo dla nas to jest główny,powód, no i czy chcielibyście jak najszybciej mieszkać sami, czy mozecie poczekac. My teraz,mieszkamy w bloku jest fajnie, mieszkamy sami, ale,mieszkanie to nie to samo co dom. Mniej swobody i prywatności to na pewno. No i sąsiadów można mieć różnych, choć w bloku też.
Jesteś pewna, ze Hero to to samo co halo??
Prezent był od nas i od tesciowej, złożyliśmy sie, a że to szczególny wiek, bo 50tka, więc kupiliśmy mu złoty łańcuszek,taki grubszy z krzyżykiem. I jest bardzo zadowolony, powiedział, że już dawno chciał sobie kupić, ale,jakoś cały czas,odkladal, albo zapominal
A o Snuzie to w,ogóle dzięki Lobo sie dowiedziałam i też przekonało mnie to, co o nim pisała, chociażby to, ze nawet w szpitalach to,stosują.
Ale to używane są na olx? A jak u nas nie ma takiego serwisu, to gdzie,można kupić nową baterie?? I trzeba to jakoś,odkazic?
O, to ja będę musiała na 4 piętro wnosić, a te modele co napisałaś jak stoją wagowo? Z tych cięższych? Który obstawiasz bardziej?
Ja właśnie w drodze do Warszawy jestem i w sumie rano pochwalilam się, ze dobrze się czuje, a,rozbolala mnie jednak glowa, ale,wzięłam paracetamol i jakoś,leci. Trochę mnie brzuch dzisiaj dalej ciągnie, mysle że wczoraj to jednak za duży wysiłek był,dla,mnie. Martwię się, ze,mnie tak ciągnie, tak jakby jajniki mnie bolały, ale mam nadzieję, że,to,nic,poważnego,i mi przejdzie, moze te upały też,mają na to,wpływ...
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka