Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziecko pomimo wszystkiego
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-10, 17:17   #10
rickybobby
Wtajemniczenie

Dot.: Dziecko pomimo wszystkiego

Cytat:
Napisane przez cranberry juice Pokaż wiadomość
Poczytaj wątki o Szlachetnej Paczce, ludzie naprawdę w każdych warunkach decydują się na dzieci. I cóż z tego, że wizażanki uznają to za brak odpowiedzialności

Mam wrażenie, że znajoma martwi się, że po urlopie macierzyńskim córki dziecko trafi do niej Tak w temacie "czy podołają logistycznie"
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5236754 4]Ale oczywiście, ja im nie zabraniam
Problem w tym, że matka dziewczyny - znając ją - już węszy problemy. Pewnie takie, że będzie musiała sponsorować towarzystwo.
To też oczywiście jej sprawa, ale jak mnie zapytano o opinię, to mówię.[/QUOTE]
Tak to jest prawda, dopóki córka będzie na urlopie to znajoma ma zamiar pomagać w swoim wolnym czasie. To jest kobieta zaangażowana w swoją pracę, aktywna zawodowo, nie chce tego zmieniać, przynajmniej obecnie. Z jej słów wynika, że sytuacja finansowa córki z mężem jest taka, że dziecko będzie wymagało wyrzeczeń i "kombinowania".

Co do sytuacji mieszkaniowej- zajmują oni mieszkanie, które w perspektywie ma być ich, należy ono do babci męża, która mieszka za granicą. Jest on jedynym wnukiem, podobno sytuacja jest pewna. Płacą czynsz spółdzielczy w kwocie nie przekraczającej 400 zł.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując