2015-08-10, 22:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30
Cytat:
Napisane przez LittleBeetle
kamiennica ocieplona może?
Powiem Ci, że rachunek fajny, choć wydaje mi się dziwnie niski 
Może Scarlett się wypowie więcej  jaki okres wypowiedzenia?
|
Ocieplona chyba Okres wypowiedzenia 3 miesiące i kaucję oddaje całą
Cytat:
Napisane przez Veiovis
Oj uważałabym na Twoim miejscu na ogrzewanie gazowe bo rachunki w ciągu zimy rosną prawie 3-krotnie... My z TŻ na starym mieszkaniu też mieliśmy gazowe i cały rok płaciliśmy po 200 zł miesięcznie, pomimo tego że w lato wychodziło właśnie koło 120 zł. W zimę potem wychodziły takie rachunki, że tylko regularne nadpłacanie wchodziło w grę  Dużo zależy jednak od tego czy budynek jest ocieplony bo jak nie to musisz się liczyć z tą samą sytuacją co my... U nas piec włączał się już w listopadzie, a u teściów (przy ocieplnym budynku) dopiero koniec grudnia/styczeń.
|
A pieca nie można sobie ustawić, że włączasz kiedy chcesz czy ma grzać non stop? Ja pracuję po 12 h w dzień albo w nocy i nie potrzebuję żeby zimą np grzał mi cały czas
Cytat:
Napisane przez anns_
ofera brzmi super  a nie pokazywał Ci rachunków za okres grudzień-luty? Ja tam bym ryzykowała  zawsze możesz zrezygnować. Najwyżej odłożycie sobie z TŻ po 50 zł/miesiąc na zimowe ogrzewanie i jakoś Was to nie zaboli  a upały da się przeżyć - na stażu mieszkam na poddaszu i jak się zamyka okna na dzień i zasłania, a nocami wietrzy to da się żyć 
|
Było więcej rachunków, ale ja akurat złapałam te a w domu się skapnęłam Tż napisałam w końcu, że byłam oglądać mieszkanie i on, że zimą już chce tam razem ze mną mieszkać, ale ja nie wiem jak on to sobie wyobraża No i nie wiem czy będzie miał tak jak ja drzwi do domu otwarte jakby finansowo nie wyszło 
Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina
Melduje silowy dolnych partii i 2 kolka na stadionie 
|

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986
Ja juz zazdroszcze
pokręciłam 20 min hula hop I przerwę musiałam zrobić bo mi się w głowie coś kręci :/
|

Cytat:
Napisane przez LittleBeetle
melduję 45minutowy spacer.
Wykąpałam małą, uśpiłam na rękach i już mokre jesteśmy 
Grape lecimy do Ciebie!
|

Cytat:
Napisane przez Georgina_Kincaid
Ja melduję ponad 5km.
|

Cytat:
Napisane przez anns_
melduję 2 treningi 
1) bieganie: 7 km - 5 km spokojnie (tempo 5:47) i 2 km szybko (tempo 4:57). 
2) shred level 1 (dzień 7)
czas się kąpać, zimny prysznic 
|
Cytat:
Napisane przez myboyismine
Melduje bieganko- 4,44km 
|

Cytat:
Napisane przez heroine86
Po pracy? 
|
Dziś 4 h tylko