Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-10, 22:11   #503
Lamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30

Cytat:
Napisane przez LittleBeetle Pokaż wiadomość
kamiennica ocieplona może?
Powiem Ci, że rachunek fajny, choć wydaje mi się dziwnie niski
Może Scarlett się wypowie więcej jaki okres wypowiedzenia?
Ocieplona chyba Okres wypowiedzenia 3 miesiące i kaucję oddaje całą

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Oj uważałabym na Twoim miejscu na ogrzewanie gazowe bo rachunki w ciągu zimy rosną prawie 3-krotnie... My z TŻ na starym mieszkaniu też mieliśmy gazowe i cały rok płaciliśmy po 200 zł miesięcznie, pomimo tego że w lato wychodziło właśnie koło 120 zł. W zimę potem wychodziły takie rachunki, że tylko regularne nadpłacanie wchodziło w grę Dużo zależy jednak od tego czy budynek jest ocieplony bo jak nie to musisz się liczyć z tą samą sytuacją co my... U nas piec włączał się już w listopadzie, a u teściów (przy ocieplnym budynku) dopiero koniec grudnia/styczeń.
A pieca nie można sobie ustawić, że włączasz kiedy chcesz czy ma grzać non stop? Ja pracuję po 12 h w dzień albo w nocy i nie potrzebuję żeby zimą np grzał mi cały czas

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
ofera brzmi super a nie pokazywał Ci rachunków za okres grudzień-luty? Ja tam bym ryzykowała zawsze możesz zrezygnować. Najwyżej odłożycie sobie z TŻ po 50 zł/miesiąc na zimowe ogrzewanie i jakoś Was to nie zaboli a upały da się przeżyć - na stażu mieszkam na poddaszu i jak się zamyka okna na dzień i zasłania, a nocami wietrzy to da się żyć
Było więcej rachunków, ale ja akurat złapałam te a w domu się skapnęłam Tż napisałam w końcu, że byłam oglądać mieszkanie i on, że zimą już chce tam razem ze mną mieszkać, ale ja nie wiem jak on to sobie wyobraża No i nie wiem czy będzie miał tak jak ja drzwi do domu otwarte jakby finansowo nie wyszło

Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina Pokaż wiadomość
Melduje silowy dolnych partii i 2 kolka na stadionie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja juz zazdroszcze

pokręciłam 20 min hula hop I przerwę musiałam zrobić bo mi się w głowie coś kręci :/

Cytat:
Napisane przez LittleBeetle Pokaż wiadomość
melduję 45minutowy spacer.
Wykąpałam małą, uśpiłam na rękach i już mokre jesteśmy
Grape lecimy do Ciebie!

Cytat:
Napisane przez Georgina_Kincaid Pokaż wiadomość

Ja melduję ponad 5km.

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość

melduję 2 treningi
1) bieganie: 7 km - 5 km spokojnie (tempo 5:47) i 2 km szybko (tempo 4:57).
2) shred level 1 (dzień 7)

czas się kąpać, zimny prysznic

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość

Melduje bieganko- 4,44km

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Po pracy?
Dziś 4 h tylko

Grape za karę nadrabiasz stary i nowy wątek
Lamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora