Dzien dobry Kobietki!
Chlopaki wyszykowane,Adasko sniadanie wlasnie wcina. Skubany pospal do 8 od 4. Za to Rob nam zrobil pobudke o 5:40...bo noga Go bolala. Takze wez sie czlowieku wyspij :/
Dd1dd aaaa to dzis to dzis! Mocne kciuki za Was obie. Bedzie dobrze,choc domyslam sie,ze stres siega zenitu
Magdowe Ty juz tez coraz blizej spotkania z Maluszkiem
Jess codziennie o Tobie mysle. Alankowi naprawde dobrze u mamy

. Dzis tez idziesz moczyc nogi u tesciowki?
Kasperka apropo rozmow o diecie. Wczoraj jadlam rybe z frytkami i dobre bylo ;-). Efektow ubocznych nie zauwazylam. W sumie zastanawia mnie,bo On wiekszosc czasu spi. Ma krotkie momenty czuwania,a tak to chrapie. Wczoraj przed kapiela jedynie dluzej byl online
Lulla noo jechanie na takich obrotach na dluzsza mete ciezkie. Dalej TZ jest w domu?
Ja w sumie przez pierwsze dwa dni mialam siore na stanie. TZ wzial prace z domu i czasem musial do biura jechac
Suma sumarum w wiekszosci bylam sama. Tu urzad zalatwial tu praca

( goracy czas teraz maja w robocie i nie mogl tak zniknac)
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------
Majka masz prawo miec ciezszy czas teraz. Duzo rzeczy sie skumulowalo. Chyba kazda z nas to przechodzi,ale w roznym natezeniu. Tez mialam taki dzien. Wszystko bolalo . Ani usiasc,cycki jak kamienie,poranione. Jak schylalam sie do lozeczka to nie moglam wyprostowac potem. Same atrakcje. Dobrze,ze masz TZ obok tak zaangazowanego. Z kazdym dniem bedzie lepiej
Mms jesli czujesz ze rozmowa z kims moze Ci pomoc to nie zwlekaj. Po to sa. Dobrze,ze TZ trzyma reke na pulsie i tak szybko reaguje
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka