Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-11, 10:44   #170
mamcia092015
Raczkowanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Tak stwierdzil ze on tak wczesnie nie.moze bo to niewskazane! Ze robi sie jak jest 39 i kilka dni. Zero konkretow. Nie wiem na co on liczy na kase? Trudno mi w to uwierzyc bo baby sa zadowolone i nie spotkalam sie z takimi kom ale jeali tak to sie nie doczeka. U mnie wskazaniem jest poprzednia cc i duze dziecko. W poniedzialek mam usg wiec zobaczymy ile bedzie wazylo ale na baaaaank ponad 3,5 kg. Leki to mialam bo mi brzuch twardnial u skurcze sie pojawialy. Poza tym te leki na serce nie sa najlepsze w ciazy wiec chocby dlatego.
Zaczynam uskuteczniac od dzisiaj herbatke z lisci malin. Pamieta ktoras ile razy dziennie trzeba to pic?

Ktirejs dziecko napiera na szyjke? Bo ja mam chwilami takie koszmarne bole piecze cisnie i wrazenie ze zaraz reke wyjmie dolem. To to??

U mnie gin też najpierw mówiła że zrobimy cc 1.09, później już nic nie mówiła i sama nie wiem. Dziewczyny mówiły że żadnej kasy nie bierze, może ustalimy wszystko za tydzień jak już wróci z urlopu. A ten tydzień to będzie dla mnie jak wieczność!
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora