Dot.: Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30
Cytat:
Napisane przez anns_
|
Mnie na początku też kolana bolały, ale jak zaczęłam się trochę rozgrzewać to jest już okej.
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;52386833]Głowa mnie coś boli i gardło dzisiaj Obejrzałam nowe PLL i nie wiem czy śmiać się czy płakać [/QUOTE]
oby nic poważnego
Co to za serial?
Cytat:
Napisane przez arnama
Wlosy farbuje. Taka czekoladka z fefleksami. Wlasnie w farbie siedze na lbie 
|
pochwalisz się włoskami?
Cytat:
Napisane przez justico
hej dziewczyny
melduje wczoraj godzine trenigu o nazwie 'mental body' - rewelacja chociaz oczywiscie lało sie ze mnie jak z wiadra..
|

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;52387749]
Myślicie, że to bezsens kupować w tej chwili jeszcze meble tarasowe? Bo mam ochotę coś wybrać, nawet nie ma gdzie kawki wypić przy niedzieli [/QUOTE]
Myślę, że sens jest, będziesz mieć na kilka lat a teraz pewnie jakieś promocje są 
Cytat:
Napisane przez Lamelkaa
A kaszka manna na mleku to jest  Najpierw galaretke wlalam do słoików, poczekalam aż się ściągnie, wrzucilam na nią borówki i przykrylam zima już kaszka na mleku  Do lodówki i dziś takie było moje II śniadanie  Pół banana jeszcze pokroilam do tego, bo mi z Owsianki został 
|
Ciekawa ta kaszka z galaretką 
Cytat:
Napisane przez heroine86
Ja z moją bardzo często uskuteczniam takie rozmowy
Co macie na obiadek dziś? Ja nie bardzo mam apetyt na te upały... no ale dziś zupka krem z cukinii 
|
Też z mamą potrafię wisieć tak na telefonie 
U mnie dzisiaj były kopytka i sos z żeberek. W końcu mama przyjechała 
A ja wczoraj sobie spaghetti naszykowałam. Będzie na jutro 
W ogóle pożyczyłam materac wczoraj wujkowi i dzisiaj się okazało, że podziurawił Będę musiała kupić sobie jakiś nowy jak będę w mieście.