Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspieramy się, pocieszamy i śluby omawiamy! II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-12, 15:56   #1277
sQuaara
Zakorzenienie

Dot.: Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspieramy się, pocieszamy i śluby omaw..

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
nie zgodzę się do końca, u Ciebie może różnica mała bo nie robisz całonocnego wesela tylko przyjęcie, w naszym przypadku spora, przy 80 gościach płacimy za salę 13400 a przy 40 byłoby to 7000 więc jakby nie patrzeć zamiast 24 tys za całe wesele płacilibysmy 18
Cytat:
Napisane przez pozeczkowa Pokaż wiadomość
dodatkowe 40 osób - 6 tysięcy... u mnie dodatkowe 30 osób to dodatkowe 6 tysięcy :p więc nie wiem czego to dowodzi, że przyjęcie wychodzi drożej niż wesele chyba
generalnie tez nie rozumiem po co to przeliczenie bo wychodzi dokladnie to samo...

Cytat:
Napisane przez cranberry juice Pokaż wiadomość
Zrób przynajmniej listę prezentów
Ehh jak sobie przypomnę niektóre prezenty, jakie dostał mój brat... Hitem były czerwone zasłony. Bratowa urządzała całe mieszkanie na pastelowo Ale na szczęście dużo tego nie było.
DOKŁADNIE!

Prezenty niektóre to masakra. jakby ktoś wszedł do sklepu z myslą "pierwszaa rzecz miedzy 180 a 200 biore..i zasłony"