2015-08-12, 15:57
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Cytat:
Napisane przez Ani_qa
Jaki słodki
Mujer właśnie wiem, że kobiety, które mają problem z płodnością często stosują macę  Nawet faceci to biorą. U mojego obeszło się bez, bo po zabiegu zaryzykowaliśmy i wykosztowaliśmy się na tabletki, które jak widać pomogły  A przynajmniej przyspieszyły proces leczenia plemniczków
Cieszę się, że jest poprawa!  Wydaje mi się, że moja znajoma miała taką samą sytuację z tą przegrodą... W sensie jej córeczka. Ale maleńka ma się dobrze  Jeżdżą do kontroli co jakiś czas 
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------
Ale super!!!  Odpoczniecie trochę, zrelaksujecie się 
|
Maca dla panów też jest ok Ja nawet na początku ciąży brałam, bo maca daje tez efekt podtrzymania ciąży. Można wogle nią zastąpić terapię hormonalną.
Aczkolwiek nie polecam nikomu brać w ciąży, jeśli wcześniej nie brał.
Cytat:
Napisane przez adka_19
Swietena uistoria, przeznaczenie
To tak jak ja ale z mniejszymi problemami, gdyz rok temu uslyszalam ze wgl nie bede mogla miec dzieci policystyczne jajniki i te sprawy.
Ale nie wiele sie tym przejelam.. genetyczne prawdopodobienstwo raka piersi takze na mnie spoczywa, od bylego z ktorym bylam kupe lat kiedy dostalam liste co moz emnie uchronic przed raiem piersi ( mialam 20 lat) a na niej jeden z podpounktow byl - urodzic wczesnie dziecko ( do 24 roku zycia). karmic piersia etc, jak slyszal ten punkt odpowiedzial mi tak - to sobie znajdz innego, ejstem za mlody na dzieci.
To chyba przewazylo ze sie rozstalismy..
Dopiero kiedy traflam w zeslym roku na mojego TZta obecnego i stwierdzil ze zrobi mi syna i powiedzialam mu ze to malo prawdodpobne przy moich schorzeniach i kiedy zaczelam sie tym bardziej interesowac, szukac lekarza etc - bach. masz CI los. Chciany maluch ale nie planowany
U nie tez moge tak powiedziec
Moj tez podejrzewany z seksu urodzinowego :d Z Ktorego jestes marca? 
|
No i nie ma co wierzyć w te drastyczne diagnozy Masa mooich koleżanek bardzo podobnie zaszła w ciążę.
Jestem z 24 i młody na pewno jest wynikiem tamtego wieczoru
|
|
|