Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-12, 15:57   #4125
mujer
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Jaki słodki

Mujer właśnie wiem, że kobiety, które mają problem z płodnością często stosują macę Nawet faceci to biorą. U mojego obeszło się bez, bo po zabiegu zaryzykowaliśmy i wykosztowaliśmy się na tabletki, które jak widać pomogły A przynajmniej przyspieszyły proces leczenia plemniczków

Cieszę się, że jest poprawa! Wydaje mi się, że moja znajoma miała taką samą sytuację z tą przegrodą... W sensie jej córeczka. Ale maleńka ma się dobrze Jeżdżą do kontroli co jakiś czas

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Ale super!!! Odpoczniecie trochę, zrelaksujecie się
Maca dla panów też jest ok Ja nawet na początku ciąży brałam, bo maca daje tez efekt podtrzymania ciąży. Można wogle nią zastąpić terapię hormonalną.
Aczkolwiek nie polecam nikomu brać w ciąży, jeśli wcześniej nie brał.

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Swietena uistoria, przeznaczenie
To tak jak ja ale z mniejszymi problemami, gdyz rok temu uslyszalam ze wgl nie bede mogla miec dzieci policystyczne jajniki i te sprawy.
Ale nie wiele sie tym przejelam.. genetyczne prawdopodobienstwo raka piersi takze na mnie spoczywa, od bylego z ktorym bylam kupe lat kiedy dostalam liste co moz emnie uchronic przed raiem piersi ( mialam 20 lat) a na niej jeden z podpounktow byl - urodzic wczesnie dziecko ( do 24 roku zycia). karmic piersia etc, jak slyszal ten punkt odpowiedzial mi tak - to sobie znajdz innego, ejstem za mlody na dzieci.
To chyba przewazylo ze sie rozstalismy..
Dopiero kiedy traflam w zeslym roku na mojego TZta obecnego i stwierdzil ze zrobi mi syna i powiedzialam mu ze to malo prawdodpobne przy moich schorzeniach i kiedy zaczelam sie tym bardziej interesowac, szukac lekarza etc - bach. masz CI los. Chciany maluch ale nie planowany

U nie tez moge tak powiedziec

Moj tez podejrzewany z seksu urodzinowego :d Z Ktorego jestes marca?
No i nie ma co wierzyć w te drastyczne diagnozy Masa mooich koleżanek bardzo podobnie zaszła w ciążę.

Jestem z 24 i młody na pewno jest wynikiem tamtego wieczoru
mujer jest offline Zgłoś do moderatora