2015-08-12, 17:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33
Cytat:
Napisane przez candy111
Wreszcie nadrobiłam.
Sophie ja powiem szczerze, że na Twoim miejscu już dawno wygarnęłabym Tż że jest mamisynkiem i żeby z nią sobie to wesele zrobił. Jeżeli rzeczywiście zależy mu na tym ślubie z Tobą to powinien sam z siebie powiedzieć, że dla niego liczy się ślub i Ty bez względu na to jakiej będzie wielkości, a wrażenie jest takie, że on udaje, że chce duże bo mama mu tak nakazuje.
Cray moim zdaniem do Ciebie by pasowała jakaś wystrzałowa suknia 
|
Nie, on od początku chciał duże, w sumie oboje chcieliśmy duże. Póki jego mama się nie wtrąciła to było łatwiej to ogarnąć. Ślub nie stanowi problemu, wesele już tak
Wydaje mi się, że jedna sytuacja nie świadczy o byciu mamisynkiem ale fakt, że mam już namieszane w głowie. W sumie dopytałam przyjaciółki:P Ona uważa, że M. po prostu chce akceptacji mamy, jest jedynakiem, rodzice rozwiedzeni i stąd to wszystko. Ale ja też nie chce aby na wszystko było takie tłumaczenie. Ma tworzyć rodzinę ze mną bez względu na to co sobie mama myśli.
Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin
Sophie no jakieś straszne nie, ale jak usłyszałam, że jeśli wróci takie zapalenie to może wynik tego, że w organizmie jest coś nie tak np. ze stawami to się przejęłam  poza tym prawie 2 tyg się z tym buja, bo po co szybciej.
a na zapalenie oka zazwyczaj są te krople z tego co wiem. okulary mniej więcej sprawdzone, ale przy chorym oku nie wypisze, bo może się zmienić. ale ma mniej więcej -1, więc okulary też witają na nos, a zwłaszcza przy kompie 
|
To trzeba mu zrobić przegląd:P W oku jednak wiele rzeczy widać gdy coś w organizmie szwankuje.
Swoją drogą - oboje jesteście tacy młodzi a tak Wam zdrowie dokucza. W ogóle coraz więcej młodych choruje, przynajmniej mam takie wrażenie.
Tak pomyślałam, że oczy jednak muszą być zdrowe żeby zrobić dobre badanie. Jakby zostało to -1 to jeszcze nie taka tragedia. Sama mam -0,5 na oba i utrzymuje mi się to od wielu lat. Oby i u niego też na tym zostało.
|
|
|