Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2017 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-12, 18:18   #1464
mala_ni
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
ja bym tak tego nie odbierała każdy lubi chwalić się i gratulować w innym miejscu. może jak się spotkacie na żywo to wtedy złoża gratulacje?

ja już odliczam do urlopu! )

no w tym rzecz, widzialam sie z nia na zywo! naburmuszona i o nic mnie nie zapytala, a wczesniej ciagle ''to kiedy sie u was bawimy?''. ^^ nie czaje jej mama do nas, ze gratuluje, ze fajnie, ze widac ze jestesmy szczesliwi, pytala o wesele itd. a ona nic, jak nigdy, jakby w ogole tematu nie bylo. po prostu ewidentnie zazdrosci. a wy dziewczyny zle mnie zrozumialyscie, bo nigdzie nie napisalam, ze oh mialam takie fajne oswiadczyny, na pewno KAZDY mi zazdrosci. Napisalam o 3 dziewczynach, co podkreslilam, ktore bardzo dobrze znam i wiem o co im chodzi a to ze inni wola inna forme to jest oczywiste, swiat bylby nudny, gdyby kazdemu podobalo sie to samo

PS
do reszty, nie, filmikiem nie dzielilam sie ZE ZNAJOMYMI ''na pokaz''. Po prostu chcialam sie podzielic naszym szczesciem, bo mialam go w nadmiarze. nie wiem po co to ukrywac zreszta wszyscy w rodzinie i znajomi ciagle pytali ''kiedy filmik, kiedy filmik'', kazdy chcial zobaczyc, a ja nie uwazam, ze to takie straszne im to pokazac
mala_ni jest offline Zgłoś do moderatora