Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie i staraczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-12, 22:09   #535
meg252
Raczkowanie

Dot.: mamusie i staraczki

Ja bym inaczej pokupowala tzn pieluchy tetrowe sa np jak dziecku ma sie odbic po karmieniu kladzisz pieluszke na bark maluszka na siebie i czekasz az sie odbije czasmi maluszkom sie ulewa wiec zeby nie pobrudzic ubranka twojego nakladasz pieluche tetrowa, pampers to co innego na pupcie...
Uwazam ze powinnas dokupic jeszcze 10sztuk...
Mojej sie nie ulalo ani razu ale mojej kolezanki synek nom ulewalo mu sie ostro ona przebierala sie 3razy dziennie ja tak do 4miesiaca czekala, az malej sie odbije czasami jej sie w ogole nie odbijalo...
21listopad to prawie grudzien wiec bedzis zimno a moze juz snieg bedzie wiec ja bym pokupowlaa body czy spoichy z dlugim rekawem wiecej a z krotkim mnije, kombinezon kup na rozmiar 62,68 do marca powinien ci stykanc czyli do 4gora 5miesiaca i kupilabym 2sztuki na zmiane, na 1sezon ci wstarczy bo jak maly bedzis mial rok to juz kurteczka , co do bucikow to dla noworodka czy do 12miesiaca sa zbedene skarpetki jak najbardziej,czapeczek masz 6 ale czy sa na zime na wyjscie i po domu czy masz 6jednakowych bawelnianych po domu zeby nosil?

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Reczniki warto kupic z kapturkiem ja mam takich 3sztuki plus 2 normalne, co do rozka to uwazam ze 1ci wystarczy ja moja w rozku trzymalam w szpitalu a w domu to juz rzadko , z rozka moglam zrobic kocyk to ja przykrywalam.Kocyk mysle ze juz cieplejszy i koldra by sie przydala.
meg252 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując