Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzie listy piszą... Czyli szukam korespondencyjnej przyjaciółki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-13, 18:56   #15
karolinka86
Zakorzenienie

Dot.: Ludzie listy piszą... Czyli szukam korespondencyjnej przyjaciółki :)

Cytat:
Napisane przez dobrusia8e Pokaż wiadomość
Hej Ja jestem z Łodzi, mam 22 lata, także lubię ciężkie brzmienia, czytam science-fiction i od dłuższego czasu piszę już tradycyjne listy z zupełnie nieznanymi mi osobami Chętnie popiszę z kimś nowym
Super, ze są jeszcze takie mlode osoby piszące tradycyjne listy!
A gdzie poznajesz to osoby do korespondencji?
Ja wciągnęłam sie w pisanie listów jak miałam jakieś 10 lat a zaczęło się od tego, że chciałam poznać dzieci, które tak jak ja zbierały modne wtedy karteczki (20 lat temu prawie). A przy okazji pisało sie list o sobie itd

Ja poznawałam te osoby w czasopismach dla dzieci, potem była taka rubryka w telegazecie.
Przyanam sie Wam, że z jedną dziewczyną bardzo sie zaprzyjaźniłam i po paru latach pisania pojechałam do niej na wakacje a potem ona do mnie (miałyśmy 17 lat, a dzieliło nas jakieś pół Polski!). Super to wspominam!

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
Och, listy <3 Uwielbiam pisać listy, kocham wybierać piękną papeterię i pakować całość. I siadać z listami, które dostanę, a potem je otwierać i celebrować przy kawie. Brak mi tego, bo moja dotychczasowa korespondentka z Wietnamu przestała pisać listy i zaczęła maile, a to nie to samo Chętnie również się przyłączę! Fantastykę lubię, wesele miałam rockowe (choć nie metalowe), kocham psy, ale koty też bardzo lubię
A to musiało być ciekawe!
Jak goście reagowali na nietradycyjne wesele?

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując