2015-08-13, 21:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5
Cytat:
Napisane przez violka848
Dopiero usnęła, może brzuszek kruszynkę męczył bo zmieniałam wielką kupkę, ale się rozbudziła i sama niechciała zasnąć, musiałam na rękach uspać.
|
:-( Bidulka - i Malutka i Ty :-( .
Odp Ci na PW :-*
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------
Cytat:
Napisane przez cashmere
U nas odwiedki byly szybkie, posiedzieli godzinke bo powiedzieli ze nie chca przeszkadzac, bo wiedza jak to z dzieckiem wieczorem. Bylo bardzo sympatycznie  Szymek dostal ciuszki ze Smyka: bardzo fajna i porzadna bluze (na 98 wiec na pozniej, ale to super) i bluzke z dlugim rekawem na 86. Milo bo ja dostalam reklamowke brzoskwin, choc raz ktos o matce karmiacej pomyslal  TZ dostal wino i czekoladki [emoji14]
|
O jak miło takie prezenty -super 
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------
Cytat:
Napisane przez Hanka20
Kurde ale mnie mały wystraszył! Spał sobie popołudniu, obudził się po pół godz taki był biedny słaby oczka wyglądały na chore. Wzięłam na ręce to bez ruchu mi w ramionach był, główka opadala. Położyłam go i patrzy się na mnie bez ruchu. Wcześniej jadł 2,5 godz temu ale mocno ulał, myślałam że mi się odwodnil. Szybko do cyca podlaczylam. Dalej był taki dziwny. To dzwonie po tzta żeby przyjeżdżał z pracy i oczywiście się popłakałam mu w słuchawkę. To ten migusiem w domu był i pojechaliśmy do lekarza dyżur 24h.
Przebadala go i stwierdziła że wg niej nic się nie dzieje ale dala skierowanie do szpitala na ww. Powiedziała żeby poobserwowac go jeszcze i gdyby coś się wg nas dalej dziwnie zachowywał to jechać na szpital. To zajechalismy do domu mały dalej jakiś śpiący dziwnie, wykapalismy go i odzyl. Possal cyca i teraz juz śpi. Będę miała noc niespokojna pewnie.
|
Oj :-( współczuję sytuacji :-*- trzymaj się dzielnie- napewno to przez te upały - trzymam kciuki za spokojna noc :-*
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------
Cytat:
Napisane przez Majka232
Ja nie lubie ciuszków dostawac w odwiedki bo zazwyczaj sa nietrafione, niepotrzebne itp. Dostaliśmy juz kilka które puszczę dalej 
|
No ale masz już przynajmniej prezenty na przyszłość 
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------
Cytat:
Napisane przez Majka232
Aha 
|
Pisała jeszcze o tym ze musi iść z Zuzia na rehabilitację:-(- i się martwi :-( ... ale to najwyżej sama napisze jak juz tu wróci....
|
|
|