Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-13, 21:38   #4297
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Kurde ale mnie mały wystraszył! Spał sobie popołudniu, obudził się po pół godz taki był biedny słaby oczka wyglądały na chore. Wzięłam na ręce to bez ruchu mi w ramionach był, główka opadala. Położyłam go i patrzy się na mnie bez ruchu. Wcześniej jadł 2,5 godz temu ale mocno ulał, myślałam że mi się odwodnil. Szybko do cyca podlaczylam. Dalej był taki dziwny. To dzwonie po tzta żeby przyjeżdżał z pracy i oczywiście się popłakałam mu w słuchawkę. To ten migusiem w domu był i pojechaliśmy do lekarza dyżur 24h.
Przebadala go i stwierdziła że wg niej nic się nie dzieje ale dala skierowanie do szpitala na ww. Powiedziała żeby poobserwowac go jeszcze i gdyby coś się wg nas dalej dziwnie zachowywał to jechać na szpital. To zajechalismy do domu mały dalej jakiś śpiący dziwnie, wykapalismy go i odzyl. Possal cyca i teraz juz śpi. Będę miała noc niespokojna pewnie.
Tez bym pewnie lekko spanikowala Oby juz bylo ok!!

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja nie lubie ciuszków dostawac w odwiedki bo zazwyczaj sa nietrafione, niepotrzebne itp. Dostaliśmy juz kilka które puszczę dalej
A co takiego dostalas ze puszczasz dalej?

U nas o dziwo naprawde wszystko fajne i praktyczne.
Jedynie od kumpeli na poczatku dostalam pajacyk + czapeczka na 62, ale to jedynie zalowalam ze nie byl wiekszy by dluzej ponosil

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora