Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie cwiczenia na schudniecie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-14, 08:58   #3
cava
Zakorzenienie

Dot.: Jakie cwiczenia na schudniecie?

Cytat:
Napisane przez PaniDixon Pokaż wiadomość
Na wstepie zaznaczam ze to moj pierwszy watek ( powinni jakos " uwidocznic" przycisk nowego watku , bo dlugo go szukalam ) . Mam 14.5 lat 158.5cm wzrostu i waze 60kg. Nie mowcie ze to prawidlowe, czy cos. Zle sie z soba sama czuje dlatego zalozylam tu konto, bo licze na pomoc. Otoz nie wiem co robic, bo nie byc umiesniona, a schudnac! Nie chce miec kaloryfera na brzuchu tylko zgubic tluszcz. Wiem ze jakies miesnie sie pojawia na pewno, ale bez przesady! Co wy polecacie? I tutaj taka mala uwaga : wczoraj robilam trening na plaski brzuch od mel b i wytrzymalam 4 minuty :C strasznie mam slaba kondycje. Poleccie cos. Chcialabym wazyc tak z 52-50 kg. Czas nie gra roli. Przestalam nesc slodycze, jem co jakie 3h i wiem zeby na prawdw schudnac to musze robic jakies cwiczenia. Myslalam o bieganiu, ale to chyba po 19 bo jest na maksa goraco co sadzicie?

Zeby kobieta się jakoś rażąco widocznie umięśniłą i miała "kaloryfer" to jest masa bardzo długiej, ciężkiej , regularnej pracy w olbrzymim reżimie dietetyczno-treningowym.
Estrogeny blokują przyrost mięśni a nasz naturalny _właściwy_ i _zdrowy_ poziom tkanki tłuszczowej jest o wiele wyższy niż u mężczyzn wiec tego... raczej nie masz na to szans ćwicząc w domu , biegajac, czy coś tam. Wiec spoko,

Wczrtaj wytrzymałaś 4 minuty, jutro wytrzymasz 4.20 a za 3 tygodnie/ miesiące machniesz cały trening.
Wytrwałości i konsekwencji życzę.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując