2015-08-16, 11:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 48- nasz sezon!
My za Djów, foto i kamerzystę płacimy 100%. Właścicielka nam powiedziała, że błąd, że tylko ciepłe dania powinniśmy im zapewnić ale woleliśmy żeby mieli i przystawki u siebie. Foto to moja dobra kumpela i nawet ze względu na nią, bo będzie miała miejsce przy DJach chciałam żeby mieli taki stół jak reszta gości.
A jak podpisywalismy umowę z DJami to padło pytanie czy im zapewnimy jedzenie i w umowie mamy że pełne wyżywienie ale powiedzieli nam, że oni to sobie nawet kanapki mogą wziąć bo idą do pracy i im to rybka 
A tutaj nasze menu
Co myślicie?
18:30 - 19 - Obiad - 1 danie: rosół z kołdunami; 2 danie: warkocz Jagny (filet drobiowy z pieczarkami w cieście francuskim), opiekane ziemniaczki z ziołami, surówki
Po obiedzie tort jak deser
około 22 - pieczeń wieprzowa w sosie myśliwskim z kluskami śląskimi i buraczkami zasmażanymi
około 01:00 - barszcz czerwony z pierogami i pasztecikami
około 03:30 - żurek z jajkiem i kiełbasą
Przystawki:
Półmisek wędlin, tymbaliki wieprzowe, schab w galarecie, mix jaj faszerowanych, marynaty, sałatki: pieczarkowa, gyros; pasztet wieprzowy z żurawiną i chrzanem.
Z przystawek myślę, że wstawimy coś od siebie jeszcze bo mamy taką możliwość ale nie wiem co dokładnie
|
|
|