Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-17, 07:55   #443
katarzynaxxx89
Raczkowanie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Si, to czytałam w jakimś dokumencie z rodzić po ludzku. Mieli tam konkretne statystyki.

U mnie to akurat 1 dzień różnicy, więc spoko
u mnie się wogóle nie sprawdziło, z usg miałąm na 25 lipca a z om 1 sierpnia a wyszedł 5 sierpnia

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziejka* Pokaż wiadomość
Witaj Sandro

Stosowałam vichy zielony i antidral, wolałam vichy bo mniej podrażniał skórę, potem przerzuciłam się na bloker ziaji bo był tańszy a efekt identyczny, a teraz testuję domowy sposób, zobaczymy co z tego wyjdzie...

Byliśmy na wycieczce w Chełmie u ducha Bielucha. Córka zachwycona W drodze powrotnej zahaczyliśmy o Pepco, starsza została obkupiona do szkoły, młodsza zyskała kilka półśpiochów i flanelową pieluszkę Niestety teraz padam, ciągle mam zawroty głowy, czuję się strasznie słabo. Nie wiem dlaczego :-(

Przeraziłyście mnie wizją porodu w 35 -36 tygodniu, wolę ciut dłużej poczekać...

Co do mojego nieszczęsnego zęba, nie ma co sklejać, rozpadł się na dwie części i jedna po prostu już leży w koszu. Jeśli mogę coś zrobić poza implantem bardzo chętnie ale co? kiedyś chyba robiło się korony...

Na wakacjach prawie codziennie trochę pływam w jeziorze i nad jezioro jeździmy na rowerach - tyle mojego ruchu. Nie ćwiczę już dodatkowo. Piłka została w domu.
a co to za domowy sposób
katarzynaxxx89 jest offline Zgłoś do moderatora